ANIOS Kindergeneeskunde

Ben jij arts-assistent (ANIOS) en ben jij geïnteresseerd in de kindergeneeskunde? Wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wij zijn voor de vakgroep Kindergeneeskunde binnen Gelre ziekenhuizen Apeldoorn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze ANIOS, die gemotiveerd is tot het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg voor de kinderen!

In het kort

Contact over vacature

Lenie Barink 
Opleidingssecretaresse kindergeneeskunde 
06-21473699

Je kunt je brief richten aan mw. A.H. Robroch, kinderarts/opleider Kindergeneeskunde.

Afdeling

De vakgroep kinderartsen bestaat uit 15 kinderartsen en 1 kinderneuroloog, met ieder één of meerdere aandachtsgebieden, werkzaam op beide locaties Apeldoorn en Zutphen. In samenwerking met het UMC Utrecht verzorgt de vakgroep het perifere deel van de opleiding tot kinderarts. Momenteel zijn er 8 ANIOS werkzaam, van wie 1 á 2 in opleiding tot kinderarts, 1 in opleiding tot tropenarts, 1 in opleiding tot huisarts, 3 VS/PA en 1 PA in opleiding. Daarnaast volgen 4 coassistenten er hun coschap kindergeneeskunde in het kader van de SUMMA opleiding vanuit Utrecht.

Werkzaamheden

Als ANIOS werk je op de afdeling Kind & Jeugd en de couveuse afdeling als zaalarts. Daarnaast doe je consulten op de SEH en de kraamafdeling, doe je de opvang van neonaten op de verloskamer en de operatiekamers en doe je de spoedpoli. De eerste maand ben je boventallig ingeroosterd en werken wij je zorgvuldig in. Na de inwerkperiode werk je onder de directe supervisie van een kinderarts met een grote mate van zelfstandigheid.

Dit ben jij

  • Je bent (bijna) basisarts en je bent (bijna) BIG-geregistreerd;
  • Je bent ambitieus, enthousiast, flexibel, betrouwbaar en gemotiveerd tot het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg voor kinderen;
  • Je kunt op prettige wijze samenwerken met verschillende beroepsbeoefenaars, bent daarnaast ondernemend, accuraat en stressbestendig.

Dit bieden wij

  • Een contract van 32 tot 38 uur;
  • Salariëring conform Cao Ziekenhuizen, FWG 65 (max. € 7089,26 bruto per maand o.b.v. 38 uur);
  • Mogelijkheid tot deelname aan het Strong Vital DOC programma;
  • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding op basis van maatwerk. Tevens bieden wij huisvestingsmogelijkheden;
  • Ons werkklimaat kenmerkt zich door openheid, collegialiteit en aandacht voor opleiding en ontwikkeling. Daarnaast is er een goed onderwijsprogramma aanwezig;
  • Een opleidingsplan op maat, waarin we samen bepalen waar je ambities liggen en hoe we die kunnen bereiken;
  • Apeldoorn klinkt uit de richting, maar is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en per openbaar vervoer. Vaak rijd je tegen de files in. Er wordt door collega's, woonachtig in (regio) Utrecht, regelmatig gecarpoold.

Interesse in deze vacature?

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces. Zo verloopt het solliciteren via Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.

Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, werken we elke dag aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in ons verzorgingsgebied. Op die manier zijn we figuurlijk én letterlijk (in) het hart van de zorg in onze regio. Daarnaast vervullen we vanuit onze specifieke kennis en kunde op een aantal medische gebieden een bovenregionale functie.

Gelre ziekenhuizen is ambitieus en transformeert de komende jaren vanuit een solide fundament naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. De strategie voor de periode 2019-2025 heeft ‘Zorg beter voor elkaar’ als centraal thema.

 

Vragen?

Stel ze aan onze recruiters Fiona, Jedidja en Anne.