ANIOS Chirurgie

Ben jij ondernemend, kritisch en enthousiast? En bovendien een teamplayer? Ben jij de ANIOS Heelkunde die wij zoeken? Solliciteer dan snel.

In het kort

Contact over vacature

P. van Duijvendijk
Opleider Heelkunde
055-8446642 of p.van.duijvendijk@gelre.nl

H. Buscher
Opleider Heelkunde
055-8446641 of h.buscher@gelre.nl

Afdeling

Het team Chirurgie bestaat een grote maatschap en een grote groep arts assistenten (zowel AIOS als AIGT). Wij werken met gedifferentieerde diensten voor de verschillende aandachtsgebieden (GE/oncologische (inclusief long)-chirurgie, vaatchirurgie en traumachirurgie) op 2 locaties in Apeldoorn en Zutphen. De vakgroep is al meer dan 25 jaar erkend voor de opleiding algemene heelkunde én de opleiding AIGT (arts internationale geneeskunde en tropen geneeskunde) Tevens is er een actieve participatie in de opleiding van Summa co-assistenten van de UMCU.

Werkzaamheden

De werkzaamheden voer je voornamelijk uit op de verpleegafdeling, de polikliniek en de poliklinische en reguliere operatiekamers.

Dit ben jij

  • Je bent ondernemend, kritisch en enthousiast;
  • Bovendien ben je een teamplayer;
  • Je wordt op een zeer laagdrempelige manier begeleid door de stafleden;
  • Jouw ontwikkeling is belangrijk, we willen graag helpen bij doorgroeien op termijn.

Dit bieden wij

We bieden je een afwisselende, leerzame werkomgeving met een skills-lab, Simendo en een dynamische assistentengroep die ook geregeld met elkaar carpoolen. Bovendien heeft Gelre ziekenhuizen goede samenwerkingsverbanden met universitaire centra, waaronder het AMC en het UMC Utrecht. Tijdelijke huisvesting is ook mogelijk. Wij bieden je een dienstverband bij Gelre ziekenhuizen aan voor de duur van tenminste 12 maanden.

Interesse in deze vacature?

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces. Zo verloopt het solliciteren via Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.

Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, werken we elke dag aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in ons verzorgingsgebied. Op die manier zijn we figuurlijk én letterlijk (in) het hart van de zorg in onze regio. Daarnaast vervullen we vanuit onze specifieke kennis en kunde op een aantal medische gebieden een bovenregionale functie.

Gelre ziekenhuizen is ambitieus en transformeert de komende jaren vanuit een solide fundament naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. De strategie voor de periode 2019-2025 heeft ‘Zorg beter voor elkaar’ als centraal thema.

 

Vragen?

Stel ze aan onze recruiters Fiona, Jedidja en Anne.