Gelre als werkgever

Zorg beter voor elkaar. Dat doen we samen!

Vanuit de kernwaarden persoonlijk, verbindend, energiek en ondernemend zorgen we ervoor dat we ons motto waar kunnen maken. Gelre ziekenhuizen investeert veel in een prettige werkomgeving. Deskundige en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een open en collegiale sfeer, waar jij als toekomstige collega deel van kunt uitmaken!

Werken bij Gelre betekent werken in een omgeving vol dynamiek en teamspirit. Samen met 3.600 betrokken collega’s, van medisch specialisten tot vrijwilligers, bieden we met persoonlijke aandacht en vakmanschap goede zorg aan onze patiënten. We zijn letterlijk en figuurlijk het hart van de zorg in onze regio. En daar zijn we trots op!

Je kunt komen werken binnen het topklinische ziekenhuis in Apeldoorn en in Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.

 

Gelre ziekenhuizen heeft een STZ-status

STZ staat voor Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen. 27 ziekenhuizen in Nederland hebben deze status en werken samen aan betere patiëntenzorg. STZ-ziekenhuizen onderscheiden zich door voorloper te zijn in patiëntgericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. Daarnaast richten wij ons op de kernthema’s ‘Innovatie’ en ‘24/7 topklinische en complexe acute zorg’.

Wat heeft Gelre ziekenhuizen jou te bieden?

Bij Gelre ziekenhuizen kun je rekenen op passende arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen*. Daarnaast bieden we:

*De CAO Ziekenhuizen bevat de afspraken zoals deze zijn gemaakt tussen de werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties. Afwijken van deze afspraken is niet mogelijk tenzij dit er expliciet bij vermeld staat.

 1. Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;

 2. Deelnemen aan workshops en trainingen op het gebied van gezondheid en vitaliteit;

 3. Op basis van een fulltime werkweek (36 uur) ontvang je 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren;

 4. Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;

 5. Sparen voor cadeaubonnen als je op de fiets komt;

 6. Fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem (fiets, tablet/smartphone of je sportschoolabonnement).

 7. Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering 

Sollicitatieprocedure Gelre ziekenhuizen

Het sollicitatieproces. Zo verloopt het solliciteren via Gelre ziekenhuizen:

Medisch Specialisten

Binnen Gelre ziekenhuizen onderscheiden we medisch specialisten in loondienst van Gelre ziekenhuizen én medisch specialisten die vanuit de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre binnen Gelre ziekenhuizen werkzaam zijn. 

 • VMSD: de medisch specialisten in loondienst zijn verenigd in de Vereniging Medisch Specialisten Dienstverband (VMSD);
 • CMSG: Coöperatie Medisch Specialisten (CMS) Gelre U.A. is een samenwerkingsverband van specialisten werkzaam binnen Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen. 

Voor medisch specialisten in dienst van Gelre ziekenhuizen wordt de AMS-regeling integraal toegepast.

Sollicitatieprocedure Medisch Specialisten

 • Bij het ontstaan van vacatures doet het stafbestuur een voorstel aan de Raad van Bestuur voor de samenstelling van een sollicitatiecommissie. Hierin nemen onder meer leden van de desbetreffende vakgroep deel. Zij stellen in overleg met betrokkenen een heldere profielschets op;
 • De vakgroep bepaalt na overleg met de voorzitter van de Toelatingscommissie welke kandidaten worden uitgenodigd voor een nadere kennismaking;
 • Na deze gesprekken draagt de vakgroep een beperkt aantal kandidaten voor aan de Toelatingscommissie;
 • Deze commissie draagt na gesprekken één kandidaat voor aan het Delegatieoverleg, waarna de procedure wordt afgerond.Ben jij overtuigd?

Kijk dan snel bij al onze vacatures!

 

 

Vragen?

Stel ze aan onze recruiters Fiona, Jedidja en Anne.

Vragen?

Stel ze aan onze recruiters Fiona, Jedidja en Anne.

 

Zorg beter voor elkaar

HOME                             PRIVACY
DISCLAIMER                  COOKIES                  CONTACT

Volg ons