SEH Verpleegkundige

Doortastend, besluitvaardig en enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een SEH-verpleegkundige. Krijg jij energie van afwisselend werk in een multidisciplinaire, uitdagende werkomgeving waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou! Als SEH-verpleegkundige ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEH zorg.

In het kort

Contact over vacature

Margreet Trekop
Manager Spoedplein
0627275764
 

Afdeling

De Spoedeisende Hulp van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen gaat ingericht worden als Spoedplein. Het Spoedplein is een SEH die nauw samenwerkt met de Huisartsenpost. Op de afdeling in Zutphen zijn twee bedden voor kortverblijf Intensive Care en vier bedden voor Cardiologie. We werken daarom samen met SEH, CCU en IC. We vormen samen één team.

Als opleidingsziekenhuis bieden wij onze medewerkers naast het leren in praktijk eveneens uitgebreide scholingsmogelijkheden aan. Zo investeren we onder andere in onze medewerkers door ze symposia te laten bezoeken en bij- en nascholing aan te bieden.

Werkzaamheden

Als SEH verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg van onze patiënten. Je werkt samen in een multidisciplinair team waarbij ieder vanuit zijn specialisme snel en adequaat op de acute en vaak complexe hulpvraag van de patiënt inspeelt. Hierbij stel je de patiënt centraal en neem je de aan jou toegewezen aandachtsgebieden binnen de afdeling onder je hoede. Je werkt zowel op de locatie in Zutphen als in Apeldoorn.

Dit ben jij

 • Je bent bij voorkeur HBO-opgeleid;
 • Je bent gediplomeerd SEH-verpleegkundige met een affiniteit voor de EHH;
 • Je hebt de TNCC en ENPC of vergelijkbare opleidingen gedaan of hebt de bereidheid deze te volgen;
 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring als gediplomeerd SEH-verpleegkundige op een SEH.

Dit bieden wij

 • Wij bieden je een dienstverband voor onbepaalde tijd voor minimaal 24 uur per week;
 • Om sfeer te proeven en er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, bieden wij jou de mogelijkheid een dag(deel) op onze afdeling mee te lopen;
 • De dienstlijst maak je samen met je directe collega’s. Door de goede sfeer die er heerst, komen wij er altijd samen uit. Het resultaat is een goede balans tussen werk en privé;
 • Inschaling vindt plaats in FWG 55 (max. € 5084,- bruto per maand o.b.v. 36 uur) volgens Cao Ziekenhuizen;
 • Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement;
 • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt;
 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Interesse in deze vacature?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces. Zo verloopt het solliciteren via Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.

Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, werken we elke dag aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in ons verzorgingsgebied. Op die manier zijn we figuurlijk én letterlijk (in) het hart van de zorg in onze regio. Daarnaast vervullen we vanuit onze specifieke kennis en kunde op een aantal medische gebieden een bovenregionale functie.

Gelre ziekenhuizen is ambitieus en transformeert de komende jaren vanuit een solide fundament naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. De strategie voor de periode 2019-2025 heeft ‘Zorg beter voor elkaar’ als centraal thema.

 

Vragen?

Stel ze aan onze recruiters Fiona, Jedidja en Anne.