Physician Assistant Cardiologie

Wil jij werken in een topklinische ziekenhuis (STZ) waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Heb je affiniteit met het specialisme cardiologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

Contact over vacature

Naam:       dr. Nicolien Breet
Functie:    Cardioloog
Contact:   n.breet@gelre.nl

Naam:       dhr. B. Schraven
Functie:    Afdelingsmanager cardiologie
Contact:   06-50437616

Afdeling

Als Physician Assistant (PA) cardiologie kom je ons cardiologisch team versterken. Je werkt in een team met gedreven, goed opgeleide en enthousiaste cardiologen, arts-assistenten (4 AIOS en 12 ANIOS), 2 verpleegkundig specialisten en 3 PA’s. Dit doe je afwisselend op de CCU, de Eerste Hart hulp en de vervolgafdeling cardiologie. Onze afdeling A4 beschikt over 33 bedden en afdeling B4 over 11 CCU/6 EHH bedden.

Werkzaamheden

Je bent een groot deel van de dag werkzaam in de kliniek. Daar vervul je een belangrijke rol in de zorg voor onze patiënten. Je maakt medisch beleid en bewaakt de voortgang. Je houdt het overzicht en je bent aanspreekpunt voor patiënten en hun families, andere specialisten en verpleegkundigen. Je draait mee in het rooster van arts-assistenten en  participeert in de diensten. Afhankelijk van je ambities kun je zelfstandig taken uitvoeren op specifieke aandachtsgebieden en ook verrichtingen uitvoeren. We houden rekening met jouw ambities binnen de cardiologie en bieden je de ruimte voor onderwijs en ontwikkeling op maat.

Wij beschikken over onder meer een hartcatheterisatie-kamer en een hartfunctieafdeling met alle beeldvormende onderzoeksmogelijkheden zoals MRI hart, CTA hart, SPECT en PET-CT. De afdeling is goed uitgerust en daardoor een afwisselende, leerzame werkomgeving. Bovendien beschikt de afdeling over de B-opleiding met het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en het Medisch Spectrum Twente in Enschede.

Dit ben jij

 • Het diploma Physician Assistant;
 • Je hebt affiniteit met cardiologie;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Kan jij goed samenwerken, ben je proactief, herken je je in de waardes van onze organisatie en ben je in staat jouw grenzen te bewaken? Ben je flexibel, toon je initiatief en ben je stressbestendig en ambitieus?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dit bieden wij

 • Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, nodigen wij je uit een dag(deel) met ons mee te lopen;
 • Het betreft een vacature voor 32 tot 36 uur per week;
 • Wij bieden je aandacht en ruimte voor het ontwikkelen van je persoonlijke ambities binnen jouw vakgebied als PA Cardiologie;
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd;
 • De functie is ingedeeld in FWG 60 met het daarbij behorende salaris van maximaal € 5473,- bruto per maand bij een fulltime (36 uur) dienstverband;
 • Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen, onbeperkt deelnemen aan gratis workshops en trainingen op het gebied van gezondheid en vitaliteit, ontwikkeling, werk-en privé balans en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement;
 • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt;
 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Interesse in deze vacature?

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces. Zo verloopt het solliciteren via Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.

Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, werken we elke dag aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in ons verzorgingsgebied. Op die manier zijn we figuurlijk én letterlijk (in) het hart van de zorg in onze regio. Daarnaast vervullen we vanuit onze specifieke kennis en kunde op een aantal medische gebieden een bovenregionale functie.

Gelre ziekenhuizen is ambitieus en transformeert de komende jaren vanuit een solide fundament naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. De strategie voor de periode 2019-2025 heeft ‘Zorg beter voor elkaar’ als centraal thema.

 

Vragen?

Stel ze aan onze recruiters Fiona, Jedidja en Anne.