Operatieassistent

Ben jij operatieassistent en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

In het kort

Contact over vacature

Harmina Fischer-Danker
Afdelingsmanager OK-CSA a.i.
H.Fischer@gelre.nl

Afdeling

Als operatieassistent ga je werken in ons moderne OK-complex in  Apeldoorn. Daar werken wij met aan kwalitatief hoogstaande zorg. Onze operatiekamers zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur.

Werkzaamheden

Als operatieassistent ben je de steun en toeverlaat van de chirurg. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit het assisteren, instrumenteren en omlopen bij ingrepen op de operatiekamer. Door de topklinische zorg die wij leveren en de daarbij behorende laag- midden- en hoog complexe ingrepen, krijg je te maken met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden.

Binnen ons team hebben wij ook een aantal overstijgende taken te verdelen. Zo kun je bijvoorbeeld specialisme oudste, operationeel leidinggevende of werkbegeleider worden. Ook kun je deelnemen aan kwaliteits- of scholingscommissies. Bij het verdelen van deze taken kijken wij uiteraard goed naar wat bij iemand past.

Dit ben jij

 • Je bent een CZO gediplomeerd operatieassistent;
 • Je werkt zorgvuldig, flexibel en bent stressbestendig;
 • Je vindt het geen probleem om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Dit bieden wij

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd;
 • Salariëring conform Cao Ziekenhuizen, FWG 55 (max. € 5084,- bruto per maand o.b.v. 36 uur);
 • Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen, onbeperkt deelnemen aan gratis workshops en trainingen op het gebied van gezondheid en vitaliteit, ontwikkeling, werk-en privé balans en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement;
 • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt;
 • We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden;
 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.
   

Interesse in deze vacature?

Sollicitatieprocedure

Het sollicitatieproces. Zo verloopt het solliciteren via Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen.

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.

Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, werken we elke dag aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in ons verzorgingsgebied. Op die manier zijn we figuurlijk én letterlijk (in) het hart van de zorg in onze regio. Daarnaast vervullen we vanuit onze specifieke kennis en kunde op een aantal medische gebieden een bovenregionale functie.

Gelre ziekenhuizen is ambitieus en transformeert de komende jaren vanuit een solide fundament naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. De strategie voor de periode 2019-2025 heeft ‘Zorg beter voor elkaar’ als centraal thema.

 

Vragen?

Stel ze aan onze recruiters Fiona, Jedidja en Anne.