Vacatures

 • Anesthesiemedewerker

  ### Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als Anesthesiemedewerker!

  geplaatst: 24-05-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • ANIOS kindergeneeskunde

  Ben jij arts assistent (ANIOS), heb je affiniteit met kindergeneeskunde en spreekt een werkklimaat dat zich kenmerkt door openheid, collegialiteit en aandacht voor opleiding en ontwikkeling je aan? Lees dan snel deze vacature!

  geplaatst: 24-05-22 Apeldoorn 38

 • Weekend medewerker schoonmaak

  Hou jij van schoonmaken, heb je een servicegerichte instelling en wil je werken voor een ziekenhuis? Lees dan snel verder wat wij je te bieden hebben!

  geplaatst: 24-05-22 Zutphen 4,75

 • Doktersassistent Oogcentrum

  Patiëntgericht, initiatief, teamgeest en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een doktersassistent voor het Gelre Oogcentrum. Bezit jij over deze kwaliteiten?  Dan zoeken we jou!

  geplaatst: 23-05-22 Zutphen 24

 • Teamleider Hartfunctie

  Voor de afdeling Hartfunctie Apeldoorn en Zutphen is Gelre ziekenhuizen op zoek naar een teamleider met hart voor de patiënt en de medewerker. Proactief, teamspeler, enthousiast, loyaal en daadkrachtig zijn dé kwaliteiten die wij zoeken.

  geplaatst: 23-05-22 Apeldoorn en Zutphen 28

 • Allround analist histologie (0,67 - 1,0 FTE)

  Voor de afdeling Klinische Pathologie zoeken wij een enthousiaste en accurate analist voor ondersteuning van het laboratorium van de afdeling histologie.

  geplaatst: 19-05-22 Apeldoorn 24 tot 36 uur

 • Facilitair Medewerker Voeding & Textiel

  Ben jij die medewerker die zich graag wil bezighouden met uiteenlopende facilitaire taken, oog heeft voor detail en wil je bijdragen aan de kwaliteit van zorg die wij in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom ons team dan versterken. Als Facilitair Medewerker maak jij het verschil!

  geplaatst: 19-05-22 Apeldoorn en Zutphen 14 / 16 uur

 • teamleider intensive care

  In verband met het vertrek van een collega zijn wij op korte termijn op zoek naar een teamleider met managementambities. Wij zoeken een verpleegkundige die medebepalend wil zijn voor de organisatie en kwaliteit van de zorg op onze IC afdeling.

  geplaatst: 19-05-22 Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • Vakantiekracht Voeding & Textiel

  Wil jij een vakantiebaan hebben waarin je het verschil kan maken? Houd jij je graag bezig met uiteenlopende facilitaire taken? En wil je bijdragen aan de kwaliteit van zorg die wij in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom ons team dan versterken! Als vakantiekracht bij de afdeling Voeding & Textiel maak jij het verschil!

  geplaatst: 18-05-22 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Verpleegkundige Cardiologie/Pijnbestrijding

  Ben jij verpleegkundige en houd je van een uitdaging dan zoeken wij jou! Heb je hart voor de cardiologie en pijnbestrijding? Ben je optimistisch, enthousiast, gedreven en een kei in klinisch redeneren? Aarzel dan niet en neem contact op.

  geplaatst: 17-05-22 Apeldoorn 28

 • Verpleegkundige Cardiologie/Neurologie

  Enthousiasme, gedrevenheid, veelzijdigheid, breed geïnteresseerd en flexibiliteit, dat zijn de persoonlijke kenmerken die wij zoeken in een verpleegkundige!Voor de gecombineerde afdeling Cardiologie/Neurologie in Gelre Zutphen zijn we per direct op zoek naar een verpleegkundige die zin heeft om zich te aarde op een veelzijdige afdeling met grote diversiteit aan zorg.

  geplaatst: 16-05-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Arts assistent Cardiologie (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Cardiologie? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 15-05-22 Apeldoorn 38

 • recovery verpleegkundige in opleiding

  Ben jij verpleegkundige op een chirurgische verpleegafdeling en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan is dit jouw kans om een mooie carrièrestap te maken!

  geplaatst: 13-05-22 Apeldoorn en Zutphen 24 - 36 uur

 • Chef de Clinique Internist-Oncoloog

  Enthousiasmerend, anticiperend en een teamplayer!  De kwaliteiten voor een Chef de Clinique Interne Geneeskunde/Oncologie Gelre ziekenhuizen

  geplaatst: 12-05-22 Apeldoorn en Zutphen 0,8 fte

 • Endoscopie Verpleegkundige ( i.o.)

  Ben jij endoscopieverpleegkundige of bereid om de opleiding te gaan volgen, voortdurend op zoek naar verbetering en een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 12-05-22 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Teamleider poliklinieken Vrouw & kind Apeldoorn

  Voor deze poliklinieken in Apeldoorn is Gelre ziekenhuizen op zoek naar een teamleider met hart voor de patiënt en de medewerker. Proactief, teamspeler, enthousiast, loyaal en daadkrachtig zijn dé kwaliteiten die wij zoeken.

  geplaatst: 04-05-22 Apeldoorn 24

 • Cardioloog (0,75- 1,0 Fte)

  Wegens het vertrek van een collega, zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) voor de vakgroep Cardiologie, locatie Apeldoorn, per 1 september 2022, een nieuwe collega.

  geplaatst: 03-05-22 Apeldoorn 0,75-1,0

 • Klinisch verloskundige

  Wij zijn op zoek naar een klinisch verloskundige. Ben jij klinisch verloskundige en spreekt werken in een kleinere setting met korte lijnen en goede sfeer je aan? Dan komen we graag met je in contact!

  geplaatst: 02-05-22 Zutphen 24-36

 • traineeship arts assistent (ANIOS) beschouwende vakken

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je bijvoorbeeld huisarts worden, jezelf oriënteren of een goede basis leggen voordat je start met een medische vervolgopleiding? Wij bieden jou een maatwerk traineeship van twee jaar waarbij je gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen, in overleg samen te stellen.

  geplaatst: 02-05-22 Apeldoorn 38

 • Verpleegkundige Flexpool Apeldoorn/Zutphen

  Ben je op zoek naar een baan als verpleegkundige maar weet je nog niet precies welk specialisme bij jou past? Of houd je van afwisseling en flexibiliteit? Kom dan ons team van de Flexpool, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen versterken!

  geplaatst: 02-05-22 Apeldoorn 24

 • Weekend medewerker schoonmaak

  Hou jij van schoonmaken, heb je een servicegerichte instelling en wil je werken voor een ziekenhuis? Lees dan snel verder wat wij je te bieden hebben!

  geplaatst: 02-05-22 Apeldoorn 2-4

 • Arts assistent Interne Geneeskunde (ANIOS)

  Ben jij ( binnenkort) basisarts en wil je werken op een breed georiënteerde afdeling in een topklinisch ziekenhuis (STZ), dan is een baan als ANIOS interne geneeskunde in Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn de ideale opstap voor een vervolg carrière als internist, medisch specialist of huisarts in opleiding.

  geplaatst: 01-05-22 Apeldoorn 38

 • Dokters- / tandartsassistent poli Kaakchirurgie

  Patiëntgericht en betrokken, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega doktersassistent( e)voor de polikliniek Kaakchirurgie. Als professional bouw je samen met ons team aan de kwaliteit van onze zorg. Het type collega dat we zoeken is positieve aanpakker met goede sociale vaardigheden die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken.

  geplaatst: 01-05-22 Apeldoorn 16-20

 • Technisch oogheelkundig assistent

  Technisch Oogheelkundig Assistent (TOA) Gelre Oogcentrum Initiatief, teamgeest, zelfstandig, patiëntgericht, nauwkeurig en affiniteit met het werken met hoogwaardige apparatuur dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een TOA voor het Gelre Oogcentrum. Bezit jij over deze kwaliteiten? Dan zoeken we jou!

  geplaatst: 01-05-22 Zutphen 24

 • Operatieassistent Gelre Zutphen

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als Operatieassistent!

  geplaatst: 28-04-22 Zutphen 24-36

 • Consultatief Verpleegkundige Geriatrie

  Ben jij expert in het verpleegkundig domein? Of wil je die gaan worden? En heb je daarnaast de ambitie om bij te dragen aan optimale zorg voor kwetsbare ouderen? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom jij Gelre Ziekenhuizen versterken als Consultatief Verpleegkundige Geriatrie (CVG)?

  geplaatst: 26-04-22 Apeldoorn en Zutphen 28-36

 • Informatiemanager

  Wij zoeken een enthousiaste en ervaren informatiemanager om samen met de domeineigenaren, diverse stakeholders en het team van informatieanalisten en functioneer beheerders de uitdaging aan te gaan van de digitalisering van de zorg.

  geplaatst: 26-04-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • CCU verpleegkundige in opleiding Gelre Zutphen

  Leergierig en stressbestendig: dé kwaliteiten van de leerling CCU-verpleegkundige. Geef je loopbaan een nieuwe impuls en versterk ons team van enthousiaste professionals. Samen tillen we de patiëntenzorg naar een hoger niveau. Als CCU professional ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je zelfstandig, maar ook samen met collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige CCU zorg.

  geplaatst: 25-04-22 Zutphen 32

 • Klinisch Patholoog (0,7 - 1,0 FTE)

  Binnen de afdeling Klinische Pathologie zoeken wij vanwege uitbreiding op korte termijn een enthousiaste patholoog om ons team te versterken.

  geplaatst: 25-04-22 Apeldoorn 31,5 - 45 uur

 • Cliëntenraadslid

  Enthousiast en betrokken! Twee kwaliteiten die wij graag zien bij onze nieuwe cliëntenraadsleden van Gelre ziekenhuizen.

  geplaatst: 20-04-22 Apeldoorn en Zutphen 4 dagdelen

 • Internist vasculair geneeskundige/endocrinologie

  Gelre ziekenhuizen heeft een vacature voor een internist vasculair geneeskundige/endocrinologie voor de vakgroep Interne Geneeskunde Gelre Apeldoorn.

  geplaatst: 20-04-22 Apeldoorn 0,7 - 0,8

 • Radiodiagnostisch laborant

  Ben jij een MBB'er (radiodiagnostisch laborant) of studeer je binnenkort af en wil je allround werken, dan kun je bij ons aan de slag!

  geplaatst: 20-04-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Optometrist

  **Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer.**

  geplaatst: 19-04-22 Apeldoorn 32

 • Arts assistent Geriatrie (ANIOS)

  Wil jij jezelf bekwamen in het werken als basisarts en bijdragen aan topzorg voor kwetsbare ouderen? Kom dan bij Gelre Ziekenhuizen werken. Wij zijn op zoek naar flexibele, nauwkeurige en ambitieuze arts assistent (ANIOS) voor de vakgroep Geriatrie binnen Gelre ziekenhuizen.

  geplaatst: 05-04-22 Apeldoorn 38

 • arts assistent Neurologie (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Neurologie? Dan zoeken wij jou! Ook als je interesse hebt in meerdere specialismen, in voorbereiding op een andere specialisatie of opleiding, ben je van harte welkom! Wij bieden je dan een maatwerk traineeship waarbij je start op neurologie en daarna gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen. Dit kan een goed opstap zijn voor bijvoorbeeld de opleiding tot revalidatiearts, huisarts of oogarts.

  geplaatst: 05-04-22 Apeldoorn 38

 • Arts-assistent neurologie (ANIOS) Zutphen

  Ben jij (binnenkort) basisarts en wil jij je verder verdiepen in de Neurologie? Dan bieden wij je een baan waarin je kennis maakt en ervaring opdoet met het vakgebied Neurologie. Dit kan een ideale opstap zijn voor je vervolg carrière als neuroloog, medisch specialist anderszins of huisarts.

  geplaatst: 05-04-22 Zutphen 38

 • Pacemakertechnicus

  Ben jij enthousiast en sterk in samenwerken? Dan werken we graag samen met jou aan de ontwikkeling van onze afdeling. Kom ons team van professionals versterken! De sfeer is uitstekend, professioneel en collegiaal.

  geplaatst: 04-04-22 Apeldoorn en Zutphen 28 - 32

 • SEH-EHH verpleegkundige

  Krijg jij energie van afwisselend werk in een multidisciplinaire, uitdagende werkomgeving waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou! Als SEH-professional ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEH-EHH zorg.

  geplaatst: 29-03-22 Zutphen 24-36

 • Verpleegkundige Medisch Psychiatrische Unit

  Kom jij ons leuke, enthousiaste en gedreven team op de Medisch Psychiatrische Unit versterken? Wij bieden je een uitdagende combinatie tussen psychiatrische en somatische zorg én ruime loopbaanontwikkeling.

  geplaatst: 28-03-22 Apeldoorn 24-36

 • Data analist integraal capaciteitsmanagement

  Heb jij kennis op het gebied van capaciteitsmanagement en weet jij data analyses overtuigend te presenteren? Ben jij een stevige adviseur die graag werkt aan de verbetering van de zorg? En heb jij zin om mee te bouwen aan de ontwikkeling van de capaciteitsorganisatie in Gelre ziekenhuizen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  geplaatst: 27-03-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • internist-infectioloog Chef de Clinique

  Binnen de vakgroep Medische Microbiologie en Infectiepreventie van Gelre Ziekenhuizen is per direct ruimte voor een nieuwe collega om het vak Infectieziekten en Medische Microbiologie in de volle breedte uit te oefenen. Ervaring strekt tot aanbeveling maar ook collega’s die recent de opleiding hebben afgerond of dit binnenkort verwachten te doen worden van harte uitgenodigd om te reageren. Het betreft een aanstelling als chef-de-clinique voor een periode van 6 tot 9 maanden.

  geplaatst: 21-03-22 Apeldoorn en Zutphen 0,6-0,8 fte

 • Teamleider-OK

  Gelre ziekenhuizen, locatie Zutphen, is op zoek naar een energieke teamleider-OK. Als teamleider-OK geef je leiding aan een team bestaande uit operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen. Je ontvangt leiding van de afdelingsmanager-OK.

  geplaatst: 18-03-22 Zutphen 32-36

 • Verpleegkundige Geriatrie en Interne Geneeskunde

  Ben jij verpleegkundige en houd je van een uitdaging dan zoekt B7 jou! Heb je hart voor Geriatrie en Interne Geneeskunde? Ben je een kei in klinisch redeneren en kun je goed acteren in complexe zorgsituaties? Aarzel dan niet en neem contact op, we zoeken een nieuwe collega voor ons vakkundige zorgteam.

  geplaatst: 14-03-22 Apeldoorn 28-32

 • Adviseur integraal capaciteitsmanagement

  Heb jij kennis op het gebied van capaciteitsmanagement en weet jij data analyses overtuigend te presenteren? Ben jij een stevige adviseur die graag werkt aan de verbetering van de zorg? En heb jij zin om mee te bouwen aan de ontwikkeling van de capaciteitsorganisatie in Gelre ziekenhuizen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  geplaatst: 07-03-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Afdelingsmanager Poli Chirurgie

  Vakkundig en verbindend, contactueel sterk en een natuurlijke leider. Dat zijn kwaliteiten die wij graag zien in een afdelingsmanager polikliniek Chirurgie.

  geplaatst: 07-03-22 Apeldoorn en Zutphen 32 - 36

 • Medisch instrumentatie technicus (beeldvorming en laboratorium)

  Hou je van werken aan medische apparatuur binnen een innovatieve ziekenhuisomgeving en wil jij de schakel zijn tussen techniek en de zorg? Ben je daarnaast oplossingsgericht en klantvriendelijk en werk je graag in een leuk team? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken!

  geplaatst: 28-02-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Verpleegkundige Psychiatrie nachtdiensten

  Ben je een gediplomeerd verpleegkundige die houdt van het persoonlijke contact met de patiënten in de nacht? Wij zoeken een verpleegkundige psychiatrie voor de nacht op onze dynamische MPU.

  geplaatst: 15-02-22 Apeldoorn 16-24 uur

 • Data architect

  Gelre ziekenhuizen is op zoek naar een ambitieuze data architect!

  geplaatst: 09-02-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Arts-microbioloog

  Binnen de vakgroep Medische Microbiologie en Infectiepreventie van Gelre Ziekenhuizen is ruimte voor een nieuwe collega om het vak Medische Microbiologie en Infectiepreventie in de volle breedte uit te oefenen.

  geplaatst: 08-02-22 Apeldoorn 0,6 - 0,8 FTE

 • Chef de Clinique Neurologie

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre) zoekt per 1 maart 2022 voor haar vakgroep neurologie Apeldoorn Chef de clinique (0,8 fte) voor 1 tot 2 jaar.

  geplaatst: 08-02-22 Apeldoorn 0,8 FTE

 • Dialyseverpleegkundige in opleiding

  Ben jij verpleegkundige en wil jij jezelf ontwikkelen binnen het specialisme nierziekten/dialyse? Dan is dit jouw kans om een mooie carrièrestap te maken!

  geplaatst: 08-02-22 Apeldoorn 36

 • Fellowship MSK Radiologie

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) biedt samen met het UMC Utrecht een fellowship musculoskeletale radiologie aan voor de duur van 1 of 2 jaar. Gedurende het fellowship zal de fellow tenminste 60% werkzaam zijn binnen de MSK radiologie.

  geplaatst: 08-02-22 Apeldoorn 36

 • Longarts

  Wegens vervanging in verband met ziekte van één van onze longartsen zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) voor de vakgroep Longziekten, locatie Apeldoorn, per direct een waarnemer/ chef de clinique voor de duur van initieel 6 maanden, mogelijk langer.

  geplaatst: 08-02-22 Apeldoorn 0,6 FTE

 • arts assistent SEH (ANIOS)

  Ben jij die enthousiaste beginnende arts (ANIOS), die zich wil bekwamen en verdiepen in de SEH zorg in een kleinschalig team, solliciteer dan nu! Wij zijn  op zoek naar een algemeen arts assistent (Poortarts).

  geplaatst: 31-01-22 Zutphen 36

 • dialyseverpleegkundige

  Ben jij dialyseverpleegkundige en zoek je een afwisselende baan in een middelgroot Dialysecentrum waarbij je ook patiënten thuis bezoekt? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 20-01-22 Apeldoorn 32-36

 • Neonatologie- of kinderverpleegkundige

  Ambitieus, betrokken, flexibel én met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega. Kom jij ons team versterken in Apeldoorn of Zutphen?

  geplaatst: 03-01-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Optometrist

  Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer.

  geplaatst: 14-12-21 Apeldoorn en Zutphen 32

 • BIG geregistreerd arts - COVID afdeling

  Ben jij BIG geregistreerd arts en wil jij een onmisbare bijdrage leveren in de acute opvang en behandeling van COVID patiënten? Wij hebben je hulp hard nodig op de spoedeisende hulp en COVID afdeling!

  geplaatst: 08-12-21 Apeldoorn 38

 • SEH verpleegkundige

  Doortastend, besluitvaardig en enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een SEH-verpleegkundige. Krijg jij energie van afwisselend werk in een multidisciplinaire, uitdagende werkomgeving waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou! Als SEH-professional ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEH-zorg.

  geplaatst: 03-12-21 Apeldoorn 24-36 uur

 • physician assistant Neurologie

  Voor de afdeling Neurologie in Gelre Zutphen zijn we op zoek naar een physician assistant.

  geplaatst: 29-11-21 Zutphen 36

 • Teamleider Klinisch Farmaceutische Zorg

  **Wordt jij onze nieuwe teamleider?** Voor onze afdeling Klinisch Farmaceutische Zorg (KFZ) van de ziekenhuisapotheek Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen zoeken wij een vakkundig en bevlogen collega.

  geplaatst: 04-11-21 Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • Functioneel beheerder Zorg

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en IT en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature. Wij zoeken een ervaren collega om ons team te versterken bij I&T Functioneel Beheer en Informatieanalyse.

  geplaatst: 25-10-21 Apeldoorn 36

 • Functioneel beheer financieel

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder in de richting van financiële applicaties? Zie jij een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en Financiën en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  geplaatst: 22-10-21 Apeldoorn 36

 • CCU verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven als CCU/EHH verpleegkundige? Dan komen we graag met jou in contact!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn 36

 • IC verpleegkundige

  Ben jij IC verpleegkundige en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24-26

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Functioneel Beheerder Bedrijfsvoering

  Jij bent ambitieus, betrokken en een ervaren functioneel beheerder. Jij ziet een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken. Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  geplaatst: 11-08-21 Apeldoorn 36

 • sr. Functioneel beheerder Bedrijfsvoering (AFAS)

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature.

  geplaatst: 23-06-21 Apeldoorn 36

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclamecookies
Deze cookies worden enkel ingezet voor het kunnen afspelen van YouTubevideo's via onze website. Er worden dus geen gegevens verzameld voor reclamedoeleinden.

Meer weten