Vacatures

 • Allround analist KCHL

  Betrokken, enthousiast en flexibel. Dat zijn kwaliteiten die wij zoeken in de nieuwe collega analist die onze afdeling KCHL komt versterken.

  Apeldoorn en Zutphen 32 uur max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

 • Anesthesiemedewerker

  Ter versterking van onze afdeling OK zijn wij op zoek naar een CZO gediplomeerd anesthesiemedewerker.

  Apeldoorn en Zutphen 24-36 uur max. salaris € 3.840,00

 • Arts assistent Cardiologie (ANIOS)

  Ben jij ANIOS en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij bovendien kennis op doen van de cardiologie die je gaat helpen bij de voorbereiding op een ander specialisme of een opleiding binnen de Cardiologie? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 38 uur + 10 opleidingsuren max. salaris € 5.154,00
  (FWG 65)

 • Arts assistent Intensive Care

  Wij zoeken een enthousiaste arts assistent die op onze IC wil komen werken en participeert in onze poule van arts-assistenten en PA.

  Apeldoorn en Zutphen 38 uur + 10 opleidingsuren max. salaris € 5.154,00
  (FWG 65)

 • Arts assistent Interne Geneeskunde (ANIOS)

  De vakgroep interne geneeskunde zoekt een enthousiaste, leergierige basisarts met een brede klinische blik en goede communicatieve vaardigheden.

  Zutphen 38 uur max. salaris € 5.154,00
  (FWG 65)

 • Arts assistent Interne Geneeskunde (ANIOS)

  Voor onze locatie in Apeldoorn zoeken wij arts assistenten Interne Geneeskunde.

  Apeldoorn 38 uur + 10 opleidingsuren max. salaris € 5.154,00
  (FWG 65)

 • BANENMARKT VERPLEEGKUNDIGEN 13 JAN. 2018

  Ben jij verpleegkundige of toekomstig verpleegkundige? Verken dan je mogelijkheden voor een carrière bij Gelre ziekenhuizen op onze banenmarkt voor verpleegkundigen. Deze vindt plaats op zaterdag 13 januari tussen 11.00 – 15.00 in de centrale hal van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. We vertellen je graag meer over het werken bij Gelre ziekenhuizen.

 • CCU-verpleegkundige

  Samenwerken, flexibiliteit en gedrevenheid zijn de kwaliteiten van de CCU-verpleegkundige waar wij naar op zoek zijn.

  Apeldoorn 28-36 uur max. salaris € 3.840,00
  (FWG 55)

 • Dermatoloog

  Wegens het vertrek van een van onze dermatologen zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) voor de vakgroep Dermatologie, locatie Apeldoorn, een nieuwe collega.

  Apeldoorn 0,7 fte

 • Dermatoloog, waarnemend

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) zoekt voor de vakgroep Dermatologie per direct een dermatoloog (0,6 fte) in de functie van waarnemer.

  Apeldoorn 0,6 fte

 • Dialyseverpleegkundige

  Ben jij dialyseverpleegkundige en zoek je een afwisselende baan in een middelgroot Dialysecentrum waarbij je ook patiënten thuis bezoekt? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 32-36 uur

 • Dialyseverpleegkundige in opleiding

  Ben je optimistisch, heb je gevoel voor humor en kun je relativeren. Pak je feedback op als kans om te groeien? Kun jij je conformeren met onze kernwaarden, vastgesteld in het woord KLAAR? De letters staan voor: Kwaliteit, Lol, Aanspreekbaar, Actief en Respect. Dan zoeken we jou als mede vertegenwoordiger van het Dialyse Centrum Apeldoorn (DCA).

  Apeldoorn 32 uur

 • Doktersassistent poli Longziekten

  Klantgericht, accuraat,  proactief, assertief, flexibel en stressbestendig, dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een doktersassistent voor de polikliniek Longziekten, Gelre ziekenhuizen, locatie Apeldoorn.

  Apeldoorn 32 uur max. salaris € 2.612,00
  (FWG 35)

 • Endoscopieverpleegkundige

  Ben jij endoscopieverpleegkundige, voortdurend op zoek naar verbetering en een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn en Zutphen 28 - 36 uur max. salaris € 3.421,00
  (FWG 50)

 • Geriater t.v.v. zwangerschapsverlof

  In verband met een zwangerschapsverlof van een van onze collega’s zoeken wij voor 5 maanden een waarnemer, die onze vakgroep Geriatrie van de Gelre ziekenhuizen komt versterken.

  Apeldoorn 0,7 fte

 • IC verpleegkundige

  Ben jij IC verpleegkundige en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn max. salaris € 3.917,00
  (FWG 55)

 • Intensivisten

  Vanwege deze uitdagende werkzaamheden zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) per direct intensivisten.

  Apeldoorn en Zutphen 5,2 fte

 • Internist - 6 maanden

  Voor de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) zoeken wij per zo spoedig mogelijk een internist voor een periode van zes maanden.

  Zutphen 0,8 fte

 • Kinderverpleegkundige

  Ambitieus, betrokken, doortastend en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een verpleegkundige voor onze afdeling Kind en Jeugd, Gelre Apeldoorn.

  Apeldoorn 24-36 uur

 • Medisch secretaresse Endoscopie

  Servicegericht, contactueel sterk, gastvrij en deskundig. Dat zijn kwaliteiten die wij graag zien in een planner/secretaresse voor de Endoscopie afdeling, Gelre ziekenhuizen.

  Apeldoorn en Zutphen 24 uur max. salaris € 2.612,00
  (FWG 35)

 • Neonatologieverpleegkundige

  Ben jij neonatologie verpleegkundige en wil je meer zeggenschap over de diensten die je draait? Ben jij bovendien gevoelig voor een prettige werksfeer waarin je kunt zijn wie je bent? Dan voel jij je op onze afdeling als een vis in het water.

  Apeldoorn 24-32 uur max. salaris € 3.840,00
  (FWG 55)

 • Operatieassistent

  Ter versterking van onze afdeling OK zijn wij op zoek naar een CZO gediplomeerd operatieassistent.

  Apeldoorn en Zutphen 24-36 uur max. salaris € 3.840,00
  (FWG 55)

 • Planner

  Dienstverlenend en enthousiast. Dat zijn kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe tijdelijke collega op het Roosterbureau. Kom jij ons team versterken?

  Apeldoorn 24 uur max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

 • Recoveryverpleegkundige

  Voor het Operatiekamer Complex, Gelre Zutphen, zoeken wij een enthousiaste en communicatief sterke Recoveryverpleegkundige.

  Zutphen 32-36 uur max. salaris € 3.421,00
  (FWG 50)

 • SEH verpleegkundige

  Doortastend, besluitvaardig, stress bestendig, flexibel, enthousiast, leergierig en betrokken. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een collega SEH verpleegkundige.

  Zutphen 32-36 uur max. salaris € 3.840,00
  (FWG 55)

 • Spoedeisende Hulp verpleegkundige

  Ben jij SEH verpleegkundige en wil je veel leren van je collega’s? Ben jij doortastend, flexibel, besluitvaardig en enthousiast? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 24-36 uur max. salaris € 3.840,00
  (FWG 55)

 • Technisch oogheelkundig assistent (TOA)

  Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een TOA voor het Gelre Oogcentrum.

  Apeldoorn 28 uur max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige afdeling Interne

  Samenwerken, flexibiliteit en enthousiasme, dat zijn de kwaliteiten die wij graag zien in verpleegkundigen. Versterk ons team van verpleegkundigen en werk op diverse afdelingen via MatchPoint, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen.

  Zutphen 24 max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige Cardiologie/Anesthesie

  Voor afdeling A4 Cardiologie/ Anesthesie in Gelre Apeldoorn zijn we per 1 november  2017 op zoek naar een verpleegkundige (niveau 5).

  Apeldoorn 24-36 uur max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige flexpool

  Ben je op zoek naar een baan als verpleegkundige waarbij je  verschillende diensten kunt combineren met je gezin? Of werk je in een verpleeghuis en ben je benieuwd hoe het is om te werken in een ziekenhuis? Kom dan ons team van MatchPoint, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen versterken!

  Apeldoorn 24-32 uur max. salaris € 2.960,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige flexpool

  Enthousiast en doortastend. Dé kwaliteiten die wij graag terugzien in verpleegkundigen. Binnen Matchpoint, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen, versterk jij het team van professionals.

  Zutphen 16-32 uur max. salaris € 2.960,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige Interne Geneeskunde

  Enthousiast en doortastend. Dé kwaliteiten die wij graag terugzien in verpleegkundigen voor Matchpoint, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen,

  Zutphen 24-32 uur max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige Interne Geneeskunde

  Ben jij de enthousiaste verpleegkundige die ons team komt versterken? Heb je hart voor Geriatrie en Interne Geneeskunde? Aarzel dan niet en neem contact op, we zoeken een nieuwe collega voor ons vakkundige zorgteam.

  Apeldoorn 0-32 uur max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige Longziekten en Neurologie

  Ben jij verpleegkundige en krijg je energie het werken op een dynamische afdeling? Heb je bovendien affiniteit met longziekten of neurologie? Lees dan snel verder; wij zoeken twee nieuwe collega’s.

  Apeldoorn 32 uur max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige Longziekten/Oncologie

  Enthousiast en doortastend. Dé kwaliteiten die wij graag terugzien in verpleegkundigen. Binnen Matchpoint, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen, versterk jij het team van professionals.

  Zutphen 24-32 uur max. salaris € 2.960,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige Oncologie

  Doortastend, vakkundig en enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die wij graag terugzien in een verpleegkundige. Als professional bouw je samen met je collega’s van de Oncologie op B8 aan de kwaliteit van onze zorg.

  Apeldoorn 24-32 uur max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige op afroep

  Ben jij verpleegkundige en op zoek naar een flexibele baan? Of wil je graag meer werken naast je huidige deeltijdbaan? Kom dan ons team van MatchPoint, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen versterken!

  Apeldoorn max. salaris € 2.960,00

 • Verpleegkundige op afroep

  Daadkracht en energie, dat zijn kwaliteiten die wij graag zien in verpleegkundigen. Versterk ons brede team van verpleegkundigen en werk op diverse afdelingen via MatchPoint, het interne uitzendbureau van Gelre ziekenhuizen.

  Zutphen max. salaris € 2.960,00
  (FWG 45)

 • Verpleegkundige Psychiatrie met affiniteit voor de somatiek

  Zijn patiënt- en kwaliteitsgerichtheid waarden die je aanspreken? Ben je een gediplomeerd verpleegkundige? Reageer dan snel op deze leuke vacature.

  Apeldoorn 24 uur max. salaris € 3.012,00
  (FWG 45)

Deze site gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de best mogelijke ervaring geven.

Strict noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren, of om te voorzien in door u aangevraagde faciliteiten.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren van de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor een betere gebruikerservaring ontstaat.
Online surfgedrag gebaseerde reclame cookies
Deze cookies worden gebruikt om op de gebruiker toegesneden reclame en andere informatie te tonen.

Meer weten...