Vacatures

 • Afdelingsmanager Radiologie

  Enthousiasme en professionaliteit, dat zijn de eigenschappen die wij zoeken  in een afdelingsmanager. Samen met een team van professionals kom je de afdeling Radiologie in Gelre ziekenhuizen versterken.

  Apeldoorn en Zutphen 32-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Anesthesiemedewerker

  Ben jij anesthesiemedewerker en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Anesthesiemedewerker

  Ben jij anesthesiemedewerker en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  Zutphen 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Arts assistent Cardiologie (ANIOS)

  Ben jij ANIOS en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij bovendien kennis op doen van de cardiologie die je gaat helpen bij de voorbereiding op een ander specialisme of een opleiding binnen de Cardiologie? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 38 uur + 10 opleidingsuren max. salaris € 5.154,00 (FWG 65)

 • Arts assistent Chirurgie (ANIOS)

  Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar ANIOS heelkunde voor de locatie Apeldoorn.

  Apeldoorn 38 + 10 opleidingsuren max. salaris € 5.257,00 (FWG 65)

 • Arts assistent Geriatrie (ANIOS)

  Gelre ziekenhuizen heeft ruimte voor twee arts assistenten (ANIOS) Geriatrie. Kom jij ons team versterken?

  Apeldoorn 38 max. salaris € 5.257,00 (FWG 65)

 • Arts assistent Interne Geneeskunde (ANIOS)

  Ben jij (binnenkort) basisarts en wil je werken op een breed georiënteerde afdeling in een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ), dan is een baan als ANIOS interne geneeskunde in Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn iets voor jou!

  Apeldoorn 38 uur + 10 opleidingsuren max. salaris € 5.154,00 (FWG 65)

 • Arts assistent Neurologie (ANIOS)

  Ondernemend, enthousiast en secuur. Dat zijn belangrijke kwaliteiten van de arts-assistent neurologie in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn.

  Apeldoorn 38 uur max. salaris € 5.257,00 (FWG 65)

 • Arts assistent SEH (ANIOS)

  Inlevingsvermogen en overtuigingskracht, daadkrachtig, enthousiast, prioriteiten stellen en stressbestendig dat is wat we zoeken in een algemeen arts assistent (Poortarts). Samen met ons team op de Spoedeisende Hulp (SEH), locatie Zutphen, zet je je in voor goede patiëntenzorg voor alle specialisaties.

  36 uur max. salaris € 5.257,00 (FWG 65)

 • Business controller

  De afdeling Business Control van de Gelre ziekenhuizen zoekt een enthousiaste en kritische business controller die in een complexe organisatie het gesprek met de Raad van Bestuur, management en klanten op andere niveaus weet aan te gaan.

  Apeldoorn 36 uur max. salaris € 4.466,00 (FWG 60)

 • CCU verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de acute zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven? Dan komen we graag met jou in contact!

  Apeldoorn 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • CCU verpleegkundige in opleiding

  Leergierig en stressbestendig: dé kwaliteiten van de leerling CCU-verpleegkundige. Geef je loopbaan een nieuwe impuls en versterk ons team van enthousiaste professionals. Samen tillen we de patiëntenzorg naar een hoger niveau.

  Apeldoorn 36 uur

 • Dialyseverpleegkundige in opleiding

  Ben jij verpleegkundige en wil jij jezelf ontwikkelen binnen het specialisme nierziekten/dialyse? Ben je bereid om alles uit jezelf te halen en direct bij te dragen aan de beste patiëntenzorg? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn 36 uur

 • Doktersassistent poli Dermatologie

  Klantgericht, teamgeest en initiatief zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een doktersassistent voor de polikliniek Dermatologie Apeldoorn. Als professional bouw je samen met je collega’s, aan de kwaliteit van onze zorg.

  Apeldoorn 24 uur max. salaris € 2.797,00 (FWG 40)

 • Endoscopieverpleegkundige

  Ben jij endoscopieverpleegkundige, voortdurend op zoek naar verbetering en een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 28-36 uur max. salaris € 3.490,00 (FWG 50)

 • Fertiliteitsarts

  In verband met het vertrek van een van de fertiliteitsartsen zijn wij op zoek naar vervanging.

  Apeldoorn 24 uur max. salaris € 5.257,00 (FWG 65)

 • IC verpleegkundige

  Ben jij IC verpleegkundige en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Junior medisch instrumentatie technicus

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte junior medische instrumentatie technicus (0.8-1.0 FTE) die de afdeling kan ondersteunen in haar verantwoordelijkheden.

  Apeldoorn 32-36 uur max. salaris € 2.797,00 (FWG 40)

 • Kinderarts

  Op zoek naar een afwisselende baan in een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en veel direct patiëntencontact? De vakgroep Kindergeneeskunde, van Gelre ziekenhuizen locatie Zutphen, is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega kinderarts.

  Zutphen 0,7 fte

 • Kinderarts

  Voor de vakgroep Kindergeneeskunde Gelre ziekenhuizen zoeken wij per 1 januari 2019 een kinderarts.

  Apeldoorn en Zutphen

 • Kinderverpleegkundige

  Ambitieus, betrokken, doortastend en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een verpleegkundige voor onze afdeling Kind en Jeugd, Gelre Apeldoorn.

  Apeldoorn 24-36 uur

 • MDL arts

  Wegens de remigratie van een collega naar Zuid Afrika, zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) voor de vakgroep Maag-Darm-Leverziekten 1 MDL arts (1,0 fte).

  Apeldoorn en Zutphen 1 fte

 • Medewerker HR Serviceteam (Personeelsadministratie AFAS)

  In verband met de software implementatie van AFAS zoeken wij op korte termijn een tijdelijk medewerker Personeelsadministratie voor ons HR serviceteam.

  Apeldoorn 24-36 uur

 • Neonatologieverpleegkundige

  Ben jij neonatologie verpleegkundige en wil je meer zeggenschap over de diensten die je draait? Ben jij bovendien gevoelig voor een prettige werksfeer waarin je kunt zijn wie je bent? Dan voel jij je op onze afdeling als een vis in het water.

  Apeldoorn 24-32 uur max. salaris € 3.840,00 (FWG 55)

 • Neuroloog (waarnemer) Apeldoorn

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) zoekt voor haar vakgroep neurologie Apeldoorn medio oktober 2018 t/m eind januari 2019 een neuroloog (0,8 fte) in de functie van waarnemer.

  Apeldoorn 0,8 fte

 • Neuroloog (waarnemer) Zutphen

  In verband met afwezigheid door ziekte van een van haar leden zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) voor haar vakgroep neurologie Zutphen per direct een neuroloog (0,5 fte) in de functie van waarnemer.

  Zutphen 0,5 fte

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent enthousiast en zoek jij een werkomgeving waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen? Kom dan ons team van professionals versterken! De sfeer is uitstekend; professioneel en collegiaal.

  Apeldoorn 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent enthousiast en zoek jij een werkomgeving waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen? Kom dan ons team van professionals versterken! De sfeer is uitstekend; professioneel en collegiaal.

  Zutphen 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Optometrist

  Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum.

  Apeldoorn 32-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Orthoptist

  Met ingang van 1 mei a.s. zijn wij op zoek naar een orthoptist ter vervanging van een zwangerschapsverlof voor 16 uur per week.

  Zutphen 16 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Plaatsvervangend/toekomstig opleider Kindergeneeskunde

  Voor de vakgroep Kindergeneeskunde Apeldoorn en Zutphen zoeken wij een plaatsvervangend/toekomstig opleider Kindergeneeskunde.

  Apeldoorn

 • Planner/roostermaker Interne Geneeskunde / Geriatrie

  Je bent analytisch, scherp, contactueel sterk en flexibel. Dat zijn kwaliteiten die wij graag zien in een planner/roostermaker voor de planning poliklinieken Interne Geneeskunde (locatie Apeldoorn) en Geriatrie (beide locaties).

  Apeldoorn en Zutphen 36 uur max. salaris € 2.797,00 (FWG 40)

 • Poliklinisch apotheker

  Wegens zwangerschapsverlof van een van de apothekers zoeken wij een collega die gedurende een periode van tenminste 4 maanden ons team komt versterken vanaf oktober 2018.

  Apeldoorn 24-40 uur

 • Recoveryverpleegkundige (in opleiding)

  Ben jij die recoveryverpleegkundige die bij ons wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Apeldoorn 24-36 uur max. salaris € 3.490,00 (FWG 50)

 • Teamleider poli MKA-chirurgie (Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie)

  Servicegericht, contactueel sterk en een natuurlijke leider. Dat zijn kwaliteiten die wij graag zien in een teamleider polikliniek MKA-chirurgie.

  Apeldoorn 32-36 uur max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Vakantiewerk 2018

  Zit jij nog op school en zoek je een leuke vakantiebaan tijdens de zomerperiode in een ziekenhuis in Apeldoorn? Wij zoeken voor de periode juni tot en met september scholieren die een zakcentje willen bijverdienen.

  Apeldoorn

 • Verpleegkundige flexpool

  Ben je op zoek naar een baan als verpleegkundige waarbij je  verschillende diensten kunt combineren met je gezin? Of werk je in een verpleeghuis en ben je benieuwd hoe het is om te werken in een ziekenhuis? Kom dan ons team van MatchPoint, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen versterken!

  Apeldoorn en Zutphen 24-32 uur max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Verpleegkundige Geriatrie

  Heb je hart voor Geriatrie en Interne Geneeskunde? Ben je een kei in klinisch redeneren en kun je goed acteren in complexe zorgsituaties? Aarzel dan niet en neem contact op, we zoeken een nieuwe collega voor ons vakkundige zorgteam.

  Apeldoorn 28 uur max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Verpleegkundige Longziekten

  Ben jij verpleegkundige en krijg je energie van het werken op een dynamische afdeling? Heb je bovendien affiniteit met longziekten? Lees dan snel verder; wij zoeken nieuwe collega’s.

  Apeldoorn 32 uur max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Verpleegkundige Psychiatrie op afroep

  Zijn patiënt- en kwaliteitsgerichtheid waarden die je aanspreken? Ben jij flexibel inzetbaar en ben je een gediplomeerd verpleegkundige? Reageer dan snel op deze leuke vacature.

  Apeldoorn afroep max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Waarnemend kinderarts

  Voor de vakgroep Kindergeneeskunde Apeldoorn zijn wij, per 1 september 2018, op zoek naar een waarnemend kinderarts.

  Apeldoorn

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strict noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclame cookies
Deze cookies worden gebruikt om op de gebruiker toegesneden reclame en andere informatie te tonen.

Meer weten