Vacatures

 • Opleiding tot Sedatie praktijk specialist

  De specialisatie tot Sedatie Praktijk Specialist (SPS) is bedoeld voor anesthesiemedewerkers, die hun kennis willen uitbreiden tot expert niveau op het gebied van Procedurele Sedatie en/of Analgesie (PSA). Voor onze vakgroep PSA zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en betrokken collega SPS óf een anesthesiemedewerker die de opleiding SPS wil volgen naast zijn/haar werk als anesthesiemedewerker. Durf jij die uitdaging aan? Solliciteer dan vandaag nog in ons topklinische opleidingsziekenhuis.

  geplaatst: 06-12-22 Apeldoorn en Zutphen 32/36

 • Allround analist KCHL

  Betrokken, enthousiast en flexibel. Dat zijn kwaliteiten die wij zoeken in de nieuwe collega analist die het klinisch chemisch hematologisch laboratorium (KCHL) komt versterken.

  geplaatst: 05-12-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Functioneel- en informatiebeheerder AFAS HR processen

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en HR en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature. Wij zoeken een ervaren collega om ons HR-Serviceteam te versterken met AFAS ontwikkelcapaciteit.

  geplaatst: 05-12-22 Apeldoorn 36

 • Managementassistent afdeling Medische Technologie

  Voor onze afdeling Medische Technologie zoeken wij een enthousiaste, proactieve managementassistent die ondersteuning gaat bieden aan de afdeling Medische Technologie en de vakgroep Klinische Fysica. Heb je interesse in deze afwisselende functie? Lees dan snel verder!

  geplaatst: 05-12-22 Apeldoorn en Zutphen 27

 • KNO-Arts

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre zoekt per 1 februari 2023, in verband met het zwangerschapsverlof van een collega, voor haar vakgroep KNO een KNO – Arts in de functie van waarnemer.

  geplaatst: 01-12-22 Apeldoorn en Zutphen 0,6 - 0,8 fte

 • Arbeidsjurist/senior adviseur arbeidsvoorwaarden

  Ter uitbreiding van het HR team zijn wij op zoek naar een bevlogen arbeidsjurist met veel ervaring op het gebied van arbeidsvoorwaarden, complexe casuïstiek en beleidsontwikkeling. Ben jij dit? Dan zijn we op zoek naar jou!

  geplaatst: 30-11-22 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Interventie Laborant Radiologie

  Wegens vertrek van een collega zoeken wij een nieuwe interventie laborant. Als MBRT/MBB’er (radiodiagnostisch laborant) zorg je voor een optimale toepassing van onze beeldvormende technieken en ondersteun je de radiologen tijdens interventies.

  geplaatst: 11-11-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Senior Radiodiagnostisch Laborant

  Ben jij een ervaren radiodiagnostisch laborant (MBB'er) en wil je allround werken, dan kun je bij ons gelijk aan de slag!

  geplaatst: 11-11-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Doktersassistent Polikliniek Interne Geneeskunde

  Poli interne is dringend op zoek naar een doktersassistent. Ben jij degene, die ons team komt ondersteunen? Wij komen graag met je in contact!

  geplaatst: 09-11-22 Apeldoorn 24

 • Infrastructuur Architect met ambitie om onze hybride infrastructuur architectuur verder te ontwikkelen.

  De zorg is in beweging, waarbij digitalisering een steeds prominentere rol vervult. Gelre ziekenhuizen zet hier de komende jaren volop in en heeft daarom een Routeplan Digitalisering opgesteld. Het Routeplan beschrijft een ambitieuze en noodzakelijke ontwikkeling voor vergaande digitalisering van de zorg en de bedrijfsvoering. Een robuuste en toekomst vaste infrastructuur is voorwaarde. Binnen ons CIO office is er daarom ruimte voor een Infrastructuur Architect. Onze nieuwe collega heeft veel ervaring binnen de IT en kan ons helpen om onze hybride infrastructuur verder vorm te geven.

  geplaatst: 09-11-22 Apeldoorn 36

 • Lead IT Architect met doorgroei ambitie

  De zorg is in beweging, waarbij digitalisering een steeds prominentere rol vervult. Gelre ziekenhuizen zet hier de komende jaren vol op in en heeft daarom een Routeplan Digitalisering opgesteld. Het Routeplan beschrijft een ambitieuze en noodzakelijke ontwikkeling voor vergaande digitalisering van de zorg en de bedrijfsvoering. Binnen ons CIO office is er daarom ruimte voor een Lead IT Architect. Onze nieuwe collega heeft veel ervaring binnen de IT en kan ons helpen om onze hybride infrastructuur verder vorm te geven. Daarnaast heeft onze nieuwe collega ambities om door te groeien naar Enterprise Architect en wil daarom direct al een leidende rol nemen in het ontwikkelen van werken onder architectuur.

  geplaatst: 09-11-22 Apeldoorn 36

 • Modern Workplace Engineer

  Wil je werken in een werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Wij zijn het eerste ziekenhuis in Nederland dat richting de Azure cloud is gemigreerd en willen onze cloud visie verder vorm geven. Wij bieden een uitdaging in een cutting edge tehnology omgeving waarin je dagelijks ervaart hoe belangrijke goede zorg is voor iedereen en het belang van een goede IT infrastructuur hierbij.

  geplaatst: 08-11-22 Apeldoorn 36

 • Physician Assistant Intensive Care

  Analytisch-Betrouwbaar-Creatief-Doortastend-Enthousiast. Herken jij je in deze 5 woorden, dan ben jij wellicht de Physician Assistant Intensive Care die wij zoeken om ons team te komen versterken.

  geplaatst: 08-11-22 Apeldoorn 28-36

 • Student HBO-V Duaal

  Wil jij graag het vak van verpleegkundige leren? En ben je al een tijdje bezig met de opleiding HBO-V (dagopleiding) en heb je minimaal het 2e studiejaar afgerond? Past leren in de praktijk beter bij je dan leren vanuit theorie? En kun je werken en leren combineren met je privéleven? Dan zoeken wij jou! Als student HBO-V Duaal werk je tijdens je opleiding in het ziekenhuis en volg je daarnaast gemiddeld 1 dag per week theorie.

  geplaatst: 03-11-22 Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • BN Verpleegkundige

  Wil je werken op een afdeling waar geen dag hetzelfde is, waarin je samenwerkt met 17 specialismen en een team die in ontwikkeling is? Kom dan werken op de Dagbehandeling Interne en Chirurgie!

  geplaatst: 01-11-22 Apeldoorn 24-32 uur

 • ICT Service Level Manager

  Gelre ziekenhuizen is op zoek naar een ervaren ICT Service Level Manager binnen het team SMO van IT-Operations. Service Level Managers hebben hierin een onmisbare rol met betrekking tot het op elkaar aansluiten van vraag en aanbod en het efficiënt en effectief laten functioneren van de beheerprocessen binnen de Gelre organisatie. Wij zoeken een ervaren collega om ons team te versterken en nodigen je uit om deze uitdaging met ons aan te gaan.

  geplaatst: 21-10-22 Apeldoorn 36

 • Doktersassistent / Medisch Secretaresse Polikliniek MDL / Planner Endoscopie

  Klant- en servicegericht, accuraat, analytisch, proactief, flexibel en stressbestendig, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een medisch secretaresse voor de polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL), Gelre ziekenhuizen.

  geplaatst: 20-10-22 Apeldoorn en Zutphen 28 uur

 • SEH Verpleegkundige in opleiding locatie Zutphen

  Doortastend, besluitvaardig en enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een SEH-verpleegkundige in opleiding.

  geplaatst: 18-10-22 Zutphen 32

 • Leerling Recoveryverpleegkundige

  Ben jij verpleegkundige op een chirurgische verpleegafdeling en wil jij jezelf ontwikkelen binnen de recovery? Dan is dit jouw kans om een mooie carrièrestap te maken!

  geplaatst: 13-10-22 Apeldoorn en Zutphen 24 - 36

 • Leerling Radiodiagnostisch Laborant (MBRT-duaal)

  Korte omschrijving Heb jij affiniteit met zorg en techniek? En wil jij je HBO-diploma halen en tegelijkertijd een salaris verdienen? Dan is de duale opleiding bij Gelre ziekenhuizen iets voor jou!

  geplaatst: 12-10-22 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Arts-assistent Chirurgie (ANIOS)

  Ben jij ondernemend, kritisch en enthousiast? En bovendien een teamplayer? Ben jij de ANIOS Heelkunde die wij zoeken? Solliciteer dan snel.

  geplaatst: 11-10-22 Apeldoorn en Zutphen 38

 • Data Architect

  Gelre ziekenhuizen is op zoek naar een ambitieuze data architect!

  geplaatst: 01-09-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Arts-assistent Interne Geneeskunde (ANIOS)

  Ben jij (binnenkort) basisarts en wil je werken op een breed georiënteerde afdeling in een topklinisch ziekenhuis (STZ), dan is een baan als ANIOS interne geneeskunde in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn de ideale opstap voor een vervolg carrière als internist, medisch specialist of huisarts in opleiding.

  geplaatst: 26-08-22 Apeldoorn 38

 • Hartfunctielaborant met HCK Specialisatie

  Voor het team Hartfunctie Apeldoorn en Zutphen is Gelre ziekenhuizen op zoek naar een gediplomeerd (HCK)Hartfunctielaborant  met hart voor de patiënt en de collega’s. Proactief, teamspeler, deskundig, enthousiast, loyaal en daadkrachtig zijn dé kwaliteiten die wij zoeken.

  geplaatst: 26-08-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Hartfunctielaborant met Specialisatie Pacemakertechniek

  Voor het team Hartfunctie Apeldoorn en Zutphen is Gelre ziekenhuizen op zoek naar een gediplomeerd Pacemakertechnicus  met hart voor de patiënt en de collega’s. Proactief, teamspeler, deskundig, enthousiast, loyaal en daadkrachtig zijn dé kwaliteiten die wij zoeken.

  geplaatst: 26-08-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Arts-assistent Intensive Care (ANIOS)

  Doortastend, stressbestendig, flexibel en leergierig. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in de ANIOS Intensive Care (IC) die ons team komt versterken.

  geplaatst: 31-07-22 Apeldoorn 38

 • Traineeship beschouwende zorg (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je bijvoorbeeld huisarts worden, jezelf oriënteren of een goede basis leggen voordat je start met een medische vervolgopleiding? Wij bieden jou een maatwerk traineeship van twee jaar waarbij je gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen, in overleg samen te stellen.

  geplaatst: 25-07-22 Apeldoorn 38

 • Diabetesverpleegkundige Polikliniek

  Ben jij service gericht, contactueel sterk en deskundig? Bén jij diabetesverpleegkundige? Heb jij interesse in de opleiding tot Verpleegkundig specialist? Dan gaan we op zoek naar jou!

  geplaatst: 22-07-22 Apeldoorn 32 max. salaris € 4.391,00 (FWG 55)

 • Verpleegkundige Cardiologie en Neurologie

  Enthousiasme, gedrevenheid, veelzijdigheid, breed geïnteresseerd en flexibiliteit, dat zijn de persoonlijke kenmerken die wij zoeken in een verpleegkundige! Voor de gecombineerde afdeling Cardiologie/Neurologie in Gelre Zutphen zijn we per direct op zoek naar een verpleegkundige die zin heeft om zich te aarde op een veelzijdige afdeling met grote diversiteit aan zorg.

  geplaatst: 22-07-22 Zutphen 24-36

 • Optometrist (16-20 uur per week)

  Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer.

  geplaatst: 15-07-22 Apeldoorn 16 - 20

 • Optometrist (24-36 uur per week)

  Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer.

  geplaatst: 15-07-22 Apeldoorn 24-36

 • Arts-assistent Longziekten (ANIOS)

  Flexibel, nauwkeurig en ambitieus. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in de arts-assistent (ANIOS) die de zorgeenheid Longziekten van Gelre Apeldoorn komt versterken.

  geplaatst: 13-07-22 Apeldoorn 38

 • Anesthesiemedewerker

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als anesthesiemedewerker!

  geplaatst: 08-07-22 Zutphen 24-36

 • Operatieassistent Gelre Zutphen

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als Operatieassistent!

  geplaatst: 08-07-22 Zutphen 24-36

 • Verpleegkundige Neurologie

  Ben jij verpleegkundige en krijg je energie door het werken op een dynamische afdeling? Heb je bovendien affiniteit met neurologie? Lees dan snel verder; wij zoeken een nieuwe collega.

  geplaatst: 04-07-22 Apeldoorn 24-36

 • CCU/EHH Verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven als CCU/EHH verpleegkundige? Dan komen we graag met jou in contact!

  geplaatst: 23-06-22 Apeldoorn 24-36

 • Traineeship Arts-assistent Acute Zorg (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de acute zorg? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 21-06-22 Apeldoorn 38

 • Verpleegkundige Flexpool Apeldoorn/Zutphen

  Weet je nog niet welk specialisme bij je past? Houd je van afwisseling en flexibiliteit? Kom dan ons team van de Flexpool, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen versterken!

  geplaatst: 15-06-22 Apeldoorn en Zutphen 0-32

 • Arts-assistent Neurologie (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Neurologie? Dan zoeken wij jou! Ook als je interesse hebt in meerdere specialismen, in voorbereiding op een andere specialisatie of opleiding, ben je van harte welkom! Wij bieden je dan een maatwerk traineeship waarbij je start op neurologie en daarna gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen. Dit kan een goed opstap zijn voor bijvoorbeeld de opleiding tot revalidatiearts, huisarts of oogarts.

  geplaatst: 13-06-22 Apeldoorn 38

 • CCU Verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de acute zorg? Ben je een teambuilder, enthousiast en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven? Dan komen we graag met jou in contact!

  geplaatst: 09-06-22 Zutphen 32-36

 • Deskundige Infectiepreventie

  Ben jij een positief ingestelde deskundige infectiepreventie die met veel energie en passie infectiepreventiebeleid wil vormgeven en wil uitdragen, dan zijn wij op  zoek naar jou!

  geplaatst: 03-06-22 Apeldoorn en Zutphen 28

 • Anesthesiemedewerker Apeldoorn

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als Anesthesiemedewerker!

  geplaatst: 24-05-22 Apeldoorn 24-36

 • Arts-assistent Cardiologie (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Cardiologie? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 15-05-22 Apeldoorn 38

 • SEH-EHH Verpleegkundige

  Krijg jij energie van afwisselend werk in een multidisciplinaire, uitdagende werkomgeving waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou! Als SEH-professional ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEH-EHH zorg.

  geplaatst: 29-03-22 Zutphen 24-36

 • Afdelingsmanager Polikliniek Chirurgie

  Energiek en verbindend, contactueel sterk en een natuurlijke leider. Dat zijn kwaliteiten die wij graag zien in een afdelingsmanager polikliniek Chirurgie.

  geplaatst: 07-03-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Dialyseverpleegkundige in opleiding

  Ben jij verpleegkundige en wil jij jezelf ontwikkelen binnen het specialisme nierziekten/dialyse? Dan is dit jouw kans om een mooie carrièrestap te maken!

  geplaatst: 08-02-22 Apeldoorn 36

 • Dialyseverpleegkundige

  Ben jij dialyseverpleegkundige en zoek je een afwisselende baan in een middelgroot Dialysecentrum waarbij je ook patiënten thuis bezoekt? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 20-01-22 Apeldoorn 32-36

 • Neonatologie- of Kinderverpleegkundige

  Ambitieus, betrokken, flexibel én met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega. Kom jij ons team versterken in Apeldoorn of Zutphen?

  geplaatst: 03-01-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • BIG Geregistreerd Arts - COVID afdeling

  Ben jij BIG geregistreerd arts en wil jij een onmisbare bijdrage leveren in de acute opvang en behandeling van COVID patiënten? Wij hebben je hulp hard nodig op de spoedeisende hulp en COVID afdeling!

  geplaatst: 08-12-21 Apeldoorn 38

 • Teamleider Klinisch Farmaceutische Zorg

  Wordt jij onze nieuwe teamleider? Voor onze afdeling Klinisch Farmaceutische Zorg (KFZ) van de ziekenhuisapotheek Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen zoeken wij een vakkundig en bevlogen collega. Heb je een Farmaceutische vooropleiding, ben je servicegericht, contactueel sterk en een natuurlijke leider dan maken we graag kennis met jou!

  geplaatst: 04-11-21 Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • Functioneel Beheerder Zorg

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en IT en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature. Wij zoeken een ervaren collega om ons team te versterken bij I&T Functioneel Beheer en Informatieanalyse.

  geplaatst: 25-10-21 Apeldoorn 36

 • Functioneel Beheer financieel

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder in de richting van financiële applicaties? Zie jij een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en Financiën en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  geplaatst: 22-10-21 Apeldoorn 36

 • IC verpleegkundige

  Ben jij IC verpleegkundige en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24-26

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24-36

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclamecookies
Deze cookies worden enkel ingezet voor het kunnen afspelen van YouTubevideo's via onze website. Er worden dus geen gegevens verzameld voor reclamedoeleinden.

Meer weten