Vacatures

 • MDL arts

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. zoekt per direct 2 MDL-artsen (9e MDL-arts & Chef de Clinique) (0,9 & 0,8 FTE) voor de vakgroep Maag-Darm-Leverziekten.

  geplaatst: 27-10-21

 • ANIOS kindergeneeskunde

  Ben jij arts-assistent (ANIOS), heb je affiniteit met kindergeneeskunde en spreekt een werkklimaat dat zich kenmerkt door openheid, collegialiteit en aandacht voor opleiding en ontwikkeling je aan? Lees dan snel onze vacature.

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn 38 max. salaris € 5.779,00 (FWG 65)

 • Fellow Chirurgie (Oncologische Chirurgie)

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) zoekt voor de vakgroep Chirurgie een chirurg in de functie van Fellow Oncologische Chirurgie.

  geplaatst: 14-10-21 Apeldoorn en Zutphen

 • Waarnemend cardioloog

  Wegens vervanging in verband met ziekte van één van onze cardiologen zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) voor de vakgroep  Cardiologie, locatie Apeldoorn, per direct een waarnemer met expertisegebied imaging/beeldvorming.

  geplaatst: 14-10-21 Apeldoorn

 • IC verpleegkundige in opleiding

  De komende jaren gaan we ons team versterken met verpleegkundigen die interesse hebben om de IC opleiding te volgen. Jaarlijks zullen we op twee momenten de mogelijkheid bieden om met deze studie te starten.  Voor 2022 zoeken we meerdere verpleegkundigen die de uitdaging willen aangaan en mee willen bouwen aan ons team.

  geplaatst: 11-10-21 Apeldoorn 32-36

 • Inservice leerling radiodiagnostisch laborant

  Heb jij affiniteit met zorg en techniek? En wil je in 3 jaar tijd opgeleid worden tot radiodiagnostisch laborant? Dan is de Inservice opleiding bij Gelre Ziekenhuizen iets voor jou

  geplaatst: 04-10-21 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Leerling MBRT duaal

  Korte omschrijving Heb jij affiniteit met zorg en techniek? En wil jij je HBO-diploma halen en  tegelijkertijd een salaris verdienen? Dan is de duale opleiding bij Gelre ziekenhuizen iets voor jou!

  geplaatst: 04-10-21 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Arts assistent Geriatrie (ANIOS)

  Gelre ziekenhuizen heeft regelmatig ruimte voor arts assistenten (ANIOS) Geriatrie. Kom jij ons team versterken?

  geplaatst: 30-09-21 Apeldoorn 38 max. salaris € 5.779,00 (FWG 65)

 • CCU verpleegkundige in opleiding Apeldoorn

  Leergierig en stressbestendig: dé kwaliteiten van de leerling CCU-verpleegkundige. Geef je loopbaan een nieuwe impuls en versterk ons team van enthousiaste professionals. Samen tillen we de patiëntenzorg naar een hoger niveau.

  geplaatst: 23-09-21 Apeldoorn 32

 • Traineeship arts assistent (ANIOS) beschouwende vakken

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je bijvoorbeeld huisarts worden, jezelf oriënteren of een goede basis leggen voordat je start met een medische vervolgopleiding? Wij bieden jou een maatwerk traineeship van twee jaar waarbij je gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen, in overleg samen te stellen.

  geplaatst: 23-09-21 Apeldoorn 38 max. salaris € 5.620,00 (FWG 65)

 • Fellowship MSK Radiologie

  Gelre ziekenhuizen Apeldoorn biedt samen met het UMC Utrecht een fellowship musculoskeletale radiologie aan voor de duur van 1 of 2 jaar. Gedurende het fellowship zal de fellow tenminste 60% werkzaam zijn binnen de MSK radiologie.

  geplaatst: 16-09-21 Apeldoorn 46

 • Arts assistent Interne Geneeskunde (ANIOS)

  Ben jij ( binnenkort) basisarts en wil je werken op een breed georiënteerde afdeling in een topklinisch ziekenhuis (STZ), dan is een baan als ANIOS interne geneeskunde in Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn de ideale opstap voor een vervolg carrière als internist, medisch specialist of huisarts in opleiding.

  geplaatst: 31-08-21 Apeldoorn 40 max. salaris € 6.115,00 (FWG 65)

 • Arts assistent Neurologie (ANIOS)/traineeship beschouwende vakken

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Neurologie? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 17-08-21 Apeldoorn 38 max. salaris € 5.650,00 (FWG 65)

 • MKA-chirurg

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. zoekt voor haar vakgroep MKA-chirurgie, een MKA-chirurg (0,6 fte) wegens uitbreiding.

  geplaatst: 14-07-21 Apeldoorn

 • Dialyseverpleegkundige in opleiding

  Ben jij verpleegkundige en wil jij jezelf ontwikkelen binnen het specialisme nierziekten/dialyse? Dan is dit jouw kans om een mooie carrièrestap te maken!

  geplaatst: 11-07-21 Apeldoorn 36

 • Radiodiagnostisch laborant

  Ben jij leergierig, deel je graag je kennis en vind je het leuk om als MBB’er een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze afdeling en onze patiënttevredenheid, dan maken we graag kennis met je. Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (24 tot 36 uur per week) vervuld worden.

  geplaatst: 21-06-21 Apeldoorn en Zutphen 24-36 max. salaris (FWG 50)

 • Arts assistent Cardiologie (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 16-06-21 Apeldoorn 24-38 max. salaris € 5.779,00 (FWG 65)

 • Oogarts

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. zoekt per 1 januari 2022 voor haar vakgroep oogheelkunde, een oogarts (0,8-1.0 fte) wegens pensionering van één van de collega’s.

  geplaatst: 16-06-21 Apeldoorn en Zutphen

 • Arts assistent Orthopedie (ANIOS)

  Wij zijn per september op zoek naar een arts-assistent voor de afdeling Orthopedie.

  geplaatst: 14-06-21 Apeldoorn 38 max. salaris € 5.620,00 (FWG 65)

 • Arts-microbioloog

  Binnen de vakgroep Medische Microbiologie en Infectiepreventie van Gelre Ziekenhuizen is ruimte voor een nieuwe collega om het vak Medische Microbiologie en Infectiepreventie in de volle breedte uit te oefenen.

  geplaatst: 10-06-21 Apeldoorn

 • Consultatief verpleegkundige geriatrie

  Wil jij met jouw passie en ambitie bijdragen aan optimale zorg voor kwetsbare ouderen? Ben jij de expert in het verpleegkundig domein die wij zoeken voor ons team? Dan ben jij de consultatief verpleegkundige geriatrie die Gelre Ziekenhuizen zoekt.

  geplaatst: 17-05-21 Apeldoorn 24-36 max. salaris € 3.774,00 (FWG 50)

 • Laborant Klinische Neurofysiologie (i.o.)

  Ben jij laborant klinische neurofysiologie (i.o.) en wil jij werken op een dynamische, vooruitstrevende afdeling? Heb jij bovendien affiniteit met technologie, innovatie en opleiden? Lees dan snel verder!

  geplaatst: 30-04-21 Apeldoorn en Zutphen 24-36 max. salaris € 3.774,00 (FWG 50)

 • Neonatologie- of kinderverpleegkundige

  Ambitieus, betrokken, flexibel én met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een neonatologie- of kinderverpleegkundige voor de zorgheenheid Kind en Jeugd in Gelre Ziekenhuizen. Als professional bouw je samen met je collega's aan de kwaliteit van zorg.

  geplaatst: 04-01-21 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Arts microbioloog (Chef de Clinique)

  Binnen de vakgroep Medische Microbiologie en Infectiepreventie van Gelre Ziekenhuizen is ruimte voor een nieuwe collega om het vak Medische Microbiologie en Infectiepreventie in de volle breedte uit te oefenen.

  geplaatst: 26-11-20 Apeldoorn

 • Installatiebeheerder Elektrotechniek

  Houd je van werken met een diversiteit aan technische installaties? Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom dan ons team versterken!

  geplaatst: 26-10-21 Apeldoorn 36

 • Functioneel beheerder Zorg

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en IT en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature. Wij zoeken een ervaren collega om ons team te versterken bij I&T Functioneel Beheer en Informatieanalyse.

  geplaatst: 25-10-21 Apeldoorn 36

 • Verpleegkundige orthopedie, KNO/kaak/oogheelkunde

  Samenwerken, flexibiliteit en enthousiasme, dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een verpleegkundige voor de afdeling Orthopedie, KNO, Kaakchirurgie en Oogheelkunde.

  geplaatst: 25-10-21 Apeldoorn 32

 • Functioneel beheer financieel

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder in de richting van financiële applicaties? Zie jij een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en Financiën en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  geplaatst: 22-10-21 Apeldoorn 36

 • Informatieanalist Zorg

  Help jij ons mee in de grote verandering? De zorg is in beweging, zeker daar waar het de informatievoorziening betreft. Informatiemanagers en Informatie analisten spelen hierin een onmisbare, adviserende en specificerende rol, op de scheidslijn van zorgprocessen en (geautomatiseerde) systeemfuncties. Wij zoeken een ervaren collega om ons team te versterken en nodigen je uit om deze uitdaging met ons aan te gaan.

  geplaatst: 22-10-21 Apeldoorn 36

 • Medisch secretaresse Radiologie

  Wil jij het visitekaartje van onze afdeling zijn en wil jij het verschil maken voor de patiënt, dan zoeken we jou…! Wij hebben een vacature voor een medisch secretaresse voor de afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde.

  geplaatst: 22-10-21 Apeldoorn en Zutphen 28-32 uur

 • Verpleegkundige orthopedie, urologie,dag/spoed af

  Wij zoeken een gedreven, flexibele en enthousiaste MBO verpleegkundige die al haar/zijn kennis, kunde en ervaring graag bij ons op de afdeling in wil zetten. Ben jij die verpleegkundige met hart voor de chirurgische patiënt die ons team komt versterken? Reageer dan op deze vacature, wij zoeken voor de gecombineerde afdeling orthopedie, urologie, dagbehandeling en spoedafdeling een nieuwe collega voor ons vakkundige zorgteam.

  geplaatst: 22-10-21 Zutphen 24

 • Verpleegkundige orthopedie,urologie, dag/spoed afd

  Wij zoeken een gedreven, flexibele en enthousiaste MBO verpleegkundige die al haar/zijn kennis, kunde en ervaring graag bij ons op de afdeling in wil zetten. Ben jij die verpleegkundige met hart voor de chirurgische patiënt die ons team komt versterken? Reageer dan op deze vacature, wij zoeken voor de gecombineerde afdeling orthopedie, urologie, dagbehandeling en spoedafdeling een nieuwe collega voor ons vakkundige zorgteam.

  geplaatst: 22-10-21 Zutphen 28

 • Roosterplanning Facilitair Bedrijf

  Houd je van plannen, puzzelen, de juiste rooster oplossing te vinden voor zowel de medewerker als de afdeling, kan je vooruit denken en organiseren, dan zijn dat de kwaliteiten die wij zoeken in een Roosterplanner voor het Facilitair Bedrijf.

  geplaatst: 21-10-21 Apeldoorn en Zutphen 11

 • invalkracht fysiotherapie

  Gezocht: waarneming Fysiotherapeut (beginnend beroepsbeoefenaar), minimaal 24 uur per week per 1 januari 2022, tot 1 juni 2022 vanwege zwangerschapsverlof

  geplaatst: 20-10-21 Apeldoorn 24

 • Medisch secretaresse poli Psychiatrie&Psychologie

  Wil jij het visitekaartje van onze afdeling zijn en kan jij het verschil maken voor de patiënt die onze afdeling benadert, dan zoeken we jou! Ben jij  klantgericht, accuraat, proactief, flexibel en stressbestendig? Patiëntvriendelijkheid en collegialiteit zijn bij ons sleutelwoorden.

  geplaatst: 20-10-21 Apeldoorn 16

 • Teamleider Gastvrijheid - Hospitality

  Gastvrij, klantgericht, staan voor het realiseren van facilitaire afspraken, met oog voor de puntjes op de “i“ , dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een Teamleider Gastvrijheid. Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom dan ons team versterken!

  geplaatst: 20-10-21 Apeldoorn en Zutphen 18

 • Anesthesiemedewerker

  Ben jij enthousiast en sterk in samenwerken? Dan werken we graag samen met jou aan de ontwikkeling van onze afdeling. Kom ons team van professionals versterken! De sfeer is uitstekend, professioneel en collegiaal.

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24-32

 • CCU verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven als CCU/EHH verpleegkundige? Dan komen we graag met jou in contact!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn 36

 • IC verpleegkundige

  Ben jij IC verpleegkundige en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24-26

 • O en G verpleegkundige

  Ben jij obstetrie verpleegkundige en stel je hoge eisen aan je werkplek? Ben je op zoek naar een werkomgeving vol kansen om jezelf verder te ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact!

  geplaatst: 19-10-21 Zutphen 28-32

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • secretaresse Leerhuis

  Ben jij een beginnende secretaresse die op zoek is naar een zelfstandige, dynamische functie in een enthousiast team van secretaresses? En wil jij werken in een boeiende leeromgeving van een ziekenhuis? Reageer dan meteen!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn 20

 • Medisch secretarieel medewerker Biometrie

  Met passie onze laboranten en artsen ondersteunen. Jij kan overzicht bewaren, bent sterk in planning en servicegericht! Spreekt je dit aan, dan zijn wij op zoek naar jou!

  geplaatst: 18-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24 - 36 uur

 • Verpleegkundige uro, gyn, vaat, trauma, plast chir

  Ben jij die verpleegkundige met de volgende kwaliteiten; teamspeler, houdt van complexe vraagstukken, stressbestendig en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  geplaatst: 18-10-21 Apeldoorn 32-36

 • Weekend medewerker schoonmaak

  Hou jij van schoonmaken, heb je een servicegerichte instelling en wil je werken voor een ziekenhuis? Lees dan snel verder wat wij je te bieden hebben!

  geplaatst: 15-10-21 Apeldoorn en Zutphen 2-4

 • Ambtelijk secretaris Ondernemingsraad

  Ter ondersteuning van de Ondernemingsraad van Gelre ziekenhuizen (OR) zoeken wij een nieuwe ambtelijk secretaris.

  geplaatst: 14-10-21 Apeldoorn en Zutphen 20

 • Teamleider Anesthesie/Recovery

  Gelre ziekenhuizen, locatie Apeldoorn, is op zoek naar een energieke teamleider OK. Als teamleider geef je leiding aan een team bestaande uit anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen. Je ontvangt leiding van de afdelingsmanager OK.

  geplaatst: 12-10-21 Apeldoorn 24-36

 • Doktersassistent poli derma en KNO Zutphen

  De polikliniek KNO en Dermatologie Zutphen is op zoek naar een doktersassistent! Ben jij servicegericht en deskundig? Dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega doktersassistent voor de polikliniek KNO en Dermatologie Zutphen. Als professional bouw je samen met ons team aan de kwaliteit van onze zorg.

  geplaatst: 11-10-21 Zutphen 32

 • Manager Financial Control & Treasury

  Zoek jij een nieuwe uitdaging als Manager Financial Control & Treasury? Wil je jouw kennis en vaardigheden inzetten binnen een dynamische organisatie? Dan is Gelre ziekenhuizen op zoek naar jou. Lees de vacaturetekst en reageer!

  geplaatst: 11-10-21 Apeldoorn en Zutphen 32 minimaal

 • medisch secretaresse poli orthopedie

  Wil jij het visitekaartje van onze afdeling zijn en kan jij het verschil maken voor de patiënt  die onze afdeling benadert dan zoeken we jou! Wij hebben een vacature voor een medisch secretaresse op de poli orthopedie.

  geplaatst: 11-10-21 Apeldoorn 18-24

 • Allround histologisch analist Klinische Pathologie

  Voor de afdeling Klinische Pathologie zoeken wij een enthousiaste en accurate analist voor ondersteuning van het laboratorium van de afdeling histologie.

  geplaatst: 08-10-21 Apeldoorn 24

 • fysiotherapeut / bekkenfysiotherapeut (evt i.o.)

  Gezocht: (bekken-)fysiotherapeut voor 24 uur p/w Ben jij de ambitieuze (bekken-)fysiotherapeut die wil excelleren in ons STZ ziekenhuis? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

  geplaatst: 06-10-21 Apeldoorn 24

 • doktersassistent/medisch secretaresse

  Klant- en servicegericht, accuraat, analytisch, proactief, flexibel en stressbestendig, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een doktersassistent voor de polikliniek Interne Geneeskunde en Reumatologie.

  geplaatst: 04-10-21 Apeldoorn 32

 • Project Manager

  De zorg is in beweging. Projectmanagers spelen hierin een onmisbare rol met betrekking tot het managen en implementeren van nieuwe IT dienstverlening om onze zorgprocessen beter te ondersteunen binnen de Gelre organisatie  Wij zoeken een ervaren projectmanager om ons team met de overige drie projectmanagers te versterken en nodigen je uit om deze uitdaging met ons aan te gaan.

  geplaatst: 29-09-21 Apeldoorn 36

 • Teamleider Gastvrijheid - Zorg

  Gastvrij, klantgericht, staan voor het realiseren van facilitaire afspraken, met oog voor de puntjes op de “i“ , dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een Teamleider Gastvrijheid. Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom dan ons team versterken!

  geplaatst: 29-09-21 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Adviseur Milieu en Duurzaamheid

  Wil jij actief bijdragen aan een beter milieu en een duurzame leef- en werkomgeving? Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Word jij enthousiast van innovatie en ontwikkeling? Ben jij iemand die beleidsmatig sterk is, maar ook tegelijkertijd graag zelf actief de handen uit de mouwen steekt? Kom dan ons team versterken!

  geplaatst: 24-09-21 Apeldoorn en Zutphen 28,8

 • Servicemanager Gastvrijheid - Voeding & Textiel

  Gastvrij, klantgericht, staan voor het realiseren van facilitaire afspraken, met oog voor de puntjes op de “i“ , dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een Servicemanager Gastvrijheid. Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom dan ons team versterken!

  geplaatst: 24-09-21 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Servicemanager Gastvrijheid - Zorg

  Gastvrij, klantgericht, staan voor het realiseren van facilitaire afspraken, met oog voor de puntjes op de “i“, dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een Servicemanager Gastvrijheid. Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom dan ons team versterken!

  geplaatst: 24-09-21 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Servicemanager Techniek

  Houd je van werken met een diversiteit aan technische installaties? Wil jij met jouw team bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Is techniek en alles wat daarbij komt kijken je passie? Kom dan ons team versterken als Servicemanager Techniek op één van onze locaties!

  geplaatst: 24-09-21 Apeldoorn 36

 • Medewerker vloerenonderhoud avond

  Hou jij van schoonmaken en met name het vloeronderhoud, heb je een servicegerichte instelling en wil je werken voor een ziekenhuis? Lees dan snel verder wat wij jou te bieden hebben.

  geplaatst: 23-09-21 Apeldoorn 20

 • Verpleegkundige Neurologie

  Ben jij verpleegkundige en krijg je energie door  het werken op een dynamische afdeling? Heb je bovendien affiniteit met neurologie? Lees dan snel verder; wij zoeken een nieuwe collega.

  geplaatst: 17-09-21 Apeldoorn 32

 • Deskundige infectiepreventie

  Ben jij een positief ingestelde deskundige infectiepreventie die met veel energie en passie infectiepreventiebeleid wil vormgeven en wil uitdragen, dan zijn wij op  zoek naar jou!

  geplaatst: 08-09-21 Apeldoorn en Zutphen 28

 • Functioneel Beheerder Bedrijfsvoering

  Jij bent ambitieus, betrokken en een ervaren functioneel beheerder. Jij ziet een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken. Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  geplaatst: 11-08-21 Apeldoorn 36

 • Verpleegkundige Psychiatrie nachtdiensten

  Ben je een gediplomeerd verpleegkundige die houdt van het persoonlijke contact met de patiënten in de nacht? Wij zoeken een verpleegkundige psychiatrie voor de nacht op onze dynamische MPU.

  geplaatst: 15-07-21 Apeldoorn 16-24 uur

 • Informatieanalist Bedrijfsvoering

  Help jij ons mee in de grote verandering? De zorg is in beweging, zeker daar waar het de informatievoorziening betreft. Wij zoeken een ervaren collega om ons team te versterken en nodigen je uit om deze uitdaging met ons aan te gaan.

  geplaatst: 24-06-21 Apeldoorn 36

 • sr. Functioneel beheerder Bedrijfsvoering (AFAS)

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature.

  geplaatst: 23-06-21 Apeldoorn 36

 • medisch secretaresse polikliniek Urologie

  Servicegericht, gastvrij, contactueel sterk en deskundig. Dat zijn kwaliteiten die wij graag zien in een doktersassistent / medisch secretaresse voor de polikliniek Urologie, Gelre ziekenhuizen.

  geplaatst: 18-06-21 Apeldoorn en Zutphen 24

 • Verpleegkundige Flexpool Apeldoorn/Zutphen

  Ben je op zoek naar een baan als verpleegkundige maar weet je nog niet precies welk specialisme bij jou past? Of houd je van afwisseling en flexibiliteit? Kom dan ons team van de Flexpool, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen versterken!

  geplaatst: 27-05-21 Apeldoorn 24

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclamecookies
Deze cookies worden enkel ingezet voor het kunnen afspelen van YouTubevideo's via onze website. Er worden dus geen gegevens verzameld voor reclamedoeleinden.

Meer weten