Vacatures

 • Allround analist KCHL

  Betrokken, enthousiast en flexibel. Dat zijn kwaliteiten die wij zoeken in de nieuwe collega analist die het klinisch chemisch hematologisch laboratorium (KCHL) komt versterken.

  geplaatst: 10-08-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • HR business partner

  Wil jij een actieve bijdrage leveren aan het creëren van een waardevolle werkomgeving voor onze medewerkers? En ben jij de HR professional met meerjarige ervaring in een grote (zorg-) complexe organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact!

  geplaatst: 10-08-22 Apeldoorn en Zutphen 24

 • Allround IT Support medewerker

  geplaatst: 09-08-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • IC verpleegkundige i.o.

  Doortastend, besluitvaardig, enthousiast, leergierig en betrokken. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een IC-verpleegkundige in opleiding. Als IC-verpleegkundige in opleiding ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige IC-zorg.

  geplaatst: 09-08-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Keuken - assistent

  Houd je van werken in de keuken, heb je kennis van zaken en vind je het leuk om met voeding bezig te zijn, dan is dit misschien de baan voor jou! Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen?

  geplaatst: 08-08-22 Apeldoorn en Zutphen 24

 • Facilitair Medewerker Voeding & Textiel

  Ben jij die medewerker die zich graag wil bezighouden met uiteenlopende facilitaire taken, oog heeft voor detail en wil je bijdragen aan de kwaliteit van zorg die wij in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom ons team dan versterken. Als Facilitair Medewerker maak jij het verschil!

  geplaatst: 04-08-22 Apeldoorn en Zutphen 21/28

 • Radiodiagnostisch laborant

  Ben jij een MBB'er (radiodiagnostisch laborant) of studeer je binnenkort af en wil je allround werken, dan kun je bij ons aan de slag!

  geplaatst: 04-08-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Teamleider Gastvrijheid voor het servicecentrum Zorg

  Gastvrij, klantgericht, staan voor het realiseren van facilitaire afspraken, met oog voor de puntjes op de “i“ , dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een Teamleider Gastvrijheid. Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom dan ons team versterken!

  geplaatst: 03-08-22 Apeldoorn 32

 • verpleegkundige K0 (orthopedie, KNO-, kaak- en oog)

  Voor afdeling K0, Orthopedie, KNO, Kaak en Oog, zijn wij op zoek naar verpleegkundigen.

  geplaatst: 02-08-22 Apeldoorn 24 - 32

 • arts assistent Intensive Care (ANIOS)

  Doortastend, stressbestendig, flexibel en leergierig. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in de ANIOS Intensive Care (IC) die ons team komt versterken.

  geplaatst: 31-07-22 Apeldoorn 38

 • Mondhygiënist

  In verband met het vertrek van onze mondhygiëniste zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) voor haar polikliniek MKA-chirurgie, locatie Apeldoorn, per direct een mondhygiënist.

  geplaatst: 29-07-22 Apeldoorn 28

 • doktersassistent poli Dermatologie

  Klantgericht, teamgeest en initiatief zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een doktersassistent voor de polikliniek Dermatologie Apeldoorn. Als professional bouw je samen met je collega’s, aan de kwaliteit van onze zorg.

  geplaatst: 26-07-22 Apeldoorn 16-24

 • Doktersassistente Polikliniek Interne Geneeskunde - Geriatrie en Reumatologie

  Servicegericht, deskundig en flexibel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega doktersassistent voor de polikliniek Interne Geneeskunde Reumatologie en Geriatrie in Zutphen. Als professional bouw je samen met ons team aan de kwaliteit van onze zorg.

  geplaatst: 26-07-22 Zutphen 24

 • Traineeship beschouwende zorg (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je bijvoorbeeld huisarts worden, jezelf oriënteren of een goede basis leggen voordat je start met een medische vervolgopleiding? Wij bieden jou een maatwerk traineeship van twee jaar waarbij je gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen, in overleg samen te stellen.

  geplaatst: 25-07-22 Apeldoorn 38

 • Diabetesverpleegkundige polikliniek

  Ben jij service gericht, contactueel sterk en deskundig? Bén jij diabetesverpleegkundige? Heb jij interesse in de opleiding tot Verpleegkundig specialist? Dan gaan we op zoek naar jou!

  geplaatst: 22-07-22 Apeldoorn 32 max. salaris € 4.391,00 (FWG 55)

 • KNO kinderverpleegkundige

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kinderverpleegkundige voor ons leuke team wat specifiek werkzaam is voor de KNO kinderdagverpleging in Gelre ziekenhuizen.

  geplaatst: 22-07-22 Apeldoorn 10-16

 • Verpleegkundige Cardiologie en Neurologie

  Enthousiasme, gedrevenheid, veelzijdigheid, breed geïnteresseerd en flexibiliteit, dat zijn de persoonlijke kenmerken die wij zoeken in een verpleegkundige! Voor de gecombineerde afdeling Cardiologie/Neurologie in Gelre Zutphen zijn we per direct op zoek naar een verpleegkundige die zin heeft om zich te aarde op een veelzijdige afdeling met grote diversiteit aan zorg.

  geplaatst: 22-07-22 Zutphen 32

 • Verpleegkundige ortho/uro/dag/spoed afdeling

  Spreekt de combinatie van orthopedie/ urologie met een dagbehandeling én spoedafdeling je aan? Sta jij voor hoge kwaliteit van zorg en ben je service gericht?  Wil je deel zijn van een hecht, gedreven en enthousiast team? Dan zoeken we jou!

  geplaatst: 22-07-22 Zutphen 24-36

 • Doktersassistent Poli Oogheelkunde

  Patiëntgericht, initiatief, teamgeest en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een doktersassistent voor het Gelre Oogcentrum. Bezit jij over deze kwaliteiten?  Dan zoeken we jou!

  geplaatst: 20-07-22 Apeldoorn 32

 • Apothekersassistent productie

  Als je bij Gelre ziekenhuizen aan de slag gaat als apothekersassistent productie kom je te werken in een professioneel team met een open en collegiale sfeer. We begrijpen hoe belangrijk het is dat je het naar je zin hebt op je werk en investeren daarom in iedere medewerker binnen onze ziekenhuizen.

  geplaatst: 15-07-22 Apeldoorn 24-32

 • Optometrist

  Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer.

  geplaatst: 15-07-22 Apeldoorn 24-36

 • Optometrist

  **Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer.**

  geplaatst: 15-07-22 Apeldoorn 16 - 20

 • Reanimatiecoördinator

  Wij zoeken een reanimatie coördinator (RC) die in staat is om zelfstandig het reanimatiebeleid van Gelre ziekenhuizen uit te dragen en te bewaken. Ben jij zelfstandig, ondernemend, innoverend, klantgericht, representatief, communicatief, didactisch, geduldig en doorzettingsvermogen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  geplaatst: 15-07-22 Apeldoorn en Zutphen 10

 • Verpleegkundige of verzorgende Long/covid

  Ben jij een gedreven verpleegkundige of verzorgende die op zoek is naar een leuke dynamische uitdaging? Heb je affiniteit met longziekten / covid? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 14-07-22 Zutphen 20-32

 • ANIOS kindergeneeskunde

  Ben jij arts assistent (ANIOS), heb je affiniteit met kindergeneeskunde en spreekt een werkklimaat dat zich kenmerkt door openheid, collegialiteit en aandacht voor opleiding en ontwikkeling je aan? Lees dan snel deze vacature!

  geplaatst: 13-07-22 Apeldoorn 38

 • Apothekersassistent

  De leukste baan als apothekersassistent Klinisch Farmaceutische Zorg (KFZ). Voor onze afdeling Klinisch Farmaceutische Zorg (KFZ) van de ziekenhuisapotheek van Gelre ziekenhuizen zoeken wij een vakkundig en bevlogen collega.

  geplaatst: 13-07-22 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Arts-assistent Longziekten (ANIOS)

  Flexibel, nauwkeurig en ambitieus. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in de arts-assistent (ANIOS) die de zorgeenheid Longziekten van Gelre Apeldoorn komt versterken.

  geplaatst: 13-07-22 Apeldoorn 38

 • verpleegkundige acute opname afdeling

  Ben jij verpleegkundige en zoek jij een omgeving waarbij geen dag hetzelfde is en waar je, samen met een team van passievolle collegas, het verschil maakt? Kom dan werken op de AOA!

  geplaatst: 12-07-22 Apeldoorn 24 tot 36 uur

 • Medisch secretaresse Oncologie/Endocrinologie

  Ben jij het visitekaartje voor onze afdeling Oncologie/Endocrinologie? Kun jij het verschil maken voor onze patiënten categorie? Dan zijn we op zoek naar jou!

  geplaatst: 11-07-22 Apeldoorn 36

 • Anesthesiemedewerker

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als anesthesiemedewerker!

  geplaatst: 08-07-22 Zutphen 24-36

 • Operatieassistent Gelre Zutphen

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als Operatieassistent!

  geplaatst: 08-07-22 Zutphen 24-36

 • Teamleider Frontoffice KCHL

  Gelre ziekenhuizen heeft een vacature voor een teamleider frontoffice binnen het klinisch chemisch en hematologisch laboratorium.

  geplaatst: 08-07-22 Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • Verpleegkundige chirurgie

  Teamgeest en gedreven. Dat zijn de  kwaliteiten die wij graag terugzien in een verpleegkundige.  Als professional bouw je samen met je collega’s van de afdeling 3.10 A, Algemene Chirurgie, aan de kwaliteit van onze zorg.

  geplaatst: 08-07-22 Zutphen 28-32

 • Verpleegkundige Neurologie

  Ben jij verpleegkundige en krijg je energie door  het werken op een dynamische afdeling? Heb je bovendien affiniteit met neurologie? Lees dan snel verder; wij zoeken een nieuwe collega.

  geplaatst: 04-07-22 Apeldoorn 24-36

 • KNF-laborant (i.o.) 36 u/w

  Voor onze afdeling Biometrie, locaties Apeldoorn en Zutphen zoeken wij een enthousiaste Klinische Neurofysiologielaborant (i.o.) 36 u/w. Ben jij de enthousiaste KNF-laborant die wij zoeken? Of ben je bereid de opleiding tot laborant klinische neurofysiologie te volgen? Kom dan werken op onze vooruitstrevende afdeling. We zoeken een collega die analytisch sterk is en die goed past binnen ons huidige team.

  geplaatst: 28-06-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Waarnemend Kinderarts Zutphen

  Waarnemend kinderarts gezocht vanaf 1 oktober 2022 voor Gelre Ziekenhuizen, locatie Zutphen.

  geplaatst: 28-06-22 Zutphen 27

 • (sr) functioneel beheerder (rooster)planningspakket

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met het domein Bedrijfsvoering (o.a. HR en Financiën) en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving in de Zorg te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature. Wij zoeken een ervaren collega om ons team te versterken bij I&T Functioneel Beheer en Informatieanalyse.

  geplaatst: 24-06-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • CCU/EHH verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven als CCU/EHH verpleegkundige? Dan komen we graag met jou in contact!

  geplaatst: 23-06-22 Apeldoorn 24-36

 • Verpleegkundige B6 (trauma, vaat, uro, gyn, plast chir en mammacare chirurgie)

  Ben jij die verpleegkundige met de volgende kwaliteiten; teamspeler, houdt van complexe vraagstukken, stressbestendig en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  geplaatst: 23-06-22 Apeldoorn 32-36

 • Recoveryverpleegkundige

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als recoveryverpleegkundige!

  geplaatst: 22-06-22 Zutphen 24-32

 • Traineeship arts assistent (ANIOS) acute zorg

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de acute zorg? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 21-06-22 Apeldoorn 38

 • medisch secretaresse polikliniek Urologie

  Servicegericht, gastvrij, contactueel sterk en deskundig. Dat zijn kwaliteiten die wij graag zien in een doktersassistent / medisch secretaresse voor de polikliniek Urologie, Gelre ziekenhuizen.

  geplaatst: 20-06-22 Apeldoorn en Zutphen 24

 • Verpleegkundige Oncologie/ Endocrinologie, Afdeling B8

  Afdeling B8 zoekt een enthousiaste en kundige verpleegkundige die in staat is om de beste zorg te leveren voor onze categorie patiënten. Hou je van afwisseling en kun je met verschillende disciplines de kwaliteit voor de patiënt verhogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  geplaatst: 17-06-22 Apeldoorn 24-36 uur

 • Verpleegkundige Flexpool Apeldoorn/Zutphen

  Wil jij als verpleegkundige door de flexpool uitgeleend worden aan een afdeling voor een bepaalde periode? Of liever losse diensten werken? Weet je nog niet welk specialisme bij je past? Houd je van afwisseling en flexibiliteit? Kom dan ons team van de Flexpool, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen versterken!

  geplaatst: 15-06-22 Apeldoorn en Zutphen 0-32

 • arts assistent Neurologie (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Neurologie? Dan zoeken wij jou! Ook als je interesse hebt in meerdere specialismen, in voorbereiding op een andere specialisatie of opleiding, ben je van harte welkom! Wij bieden je dan een maatwerk traineeship waarbij je start op neurologie en daarna gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen. Dit kan een goed opstap zijn voor bijvoorbeeld de opleiding tot revalidatiearts, huisarts of oogarts.

  geplaatst: 13-06-22 Apeldoorn 38

 • BN-Verpleegkundige Dagbehandeling

  Wil je werken op een afdeling waar geen dag hetzelfde is, waarin je samenwerkt met 17 specialismen en een team die in ontwikkeling is? Kom dan werken op de Dagbehandeling Interne en Chirurgie!

  geplaatst: 10-06-22 Apeldoorn 24

 • Longfunctie analist (i.o.)

  Voor onze afdeling Biometrie, locaties Apeldoorn en Zutphen zoeken wij: een positieve en energieke longfunctieanalist (i.o.) 32 u/w. Ben jij een positieve en energieke longfunctieanalist? Of ben je bereid de opleiding tot longfunctieanalist te volgen? Kom dan werken op onze vooruitstrevende afdeling. We zoeken een collega die analytisch is en die goed past binnen ons huidige team.

  geplaatst: 10-06-22 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Psychodiagnostisch Werker afdeling Medische Psychologie Gelre

  Voor onze afdeling Medische Psychologie in Apeldoorn en Zutphen zoeken we een ervaren psychodiagnostisch werkende. Samen met een team van bevlogen collega’s zet jij je in bij de psychodiagnostiek van patiënten verwezen door diverse specialisten vanuit het ziekenhuis. Je bent accuraat, flexibiliteit en patiëntgericht.

  geplaatst: 10-06-22 Apeldoorn en Zutphen 24-28

 • Teamleider transferbureau / Projectleider transmurale zorg

  Ben jij een bevlogen manager met een hart voor patiënten die na een ziekenhuisopname nog nazorg nodig hebben? Heb jij gevoel voor (logistieke) processen met veel verschillende actoren en belangen over de grenzen van organisaties heen? En vind jij het leuk om te innoveren en buiten de gebaande paden te wandelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  geplaatst: 10-06-22 Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • CCU Verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de acute zorg? Ben je een teambuilder, enthousiast en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven? Dan komen we graag met jou in contact!

  geplaatst: 09-06-22 Zutphen 32-36

 • IC Buddy

  Om de IC verpleegkundigen te ondersteunen tijdens hun werkzaamheden bij drukte is de inzet van buddy’s onmisbaar. Wij zoeken dan ook versterking voor dit prachtige team!

  geplaatst: 09-06-22 Apeldoorn en Zutphen 0-32

 • Deskundige infectiepreventie

  Ben jij een positief ingestelde deskundige infectiepreventie die met veel energie en passie infectiepreventiebeleid wil vormgeven en wil uitdragen, dan zijn wij op  zoek naar jou!

  geplaatst: 03-06-22 Apeldoorn en Zutphen 28

 • Anesthesiemedewerker

  ### Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als Anesthesiemedewerker!

  geplaatst: 24-05-22 Apeldoorn 24-36

 • Endoscopie Verpleegkundige

  Ben jij endoscopieverpleegkundige, voortdurend op zoek naar verbetering en een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 24-05-22 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Teamleider Hartfunctie

  Voor het team Hartfunctie Apeldoorn en Zutphen is Gelre ziekenhuizen op zoek naar een teamleider met hart voor de patiënt en de medewerker. Proactief, teamspeler, enthousiast, loyaal en daadkrachtig zijn dé kwaliteiten die wij zoeken.

  geplaatst: 23-05-22 Apeldoorn en Zutphen 28

 • teamleider intensive care

  In verband met het vertrek van een collega zijn wij op korte termijn op zoek naar een teamleider met managementambities. Wij zoeken een verpleegkundige die medebepalend wil zijn voor de organisatie en kwaliteit van de zorg op onze IC afdeling.

  geplaatst: 19-05-22 Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • Arts assistent Cardiologie (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Cardiologie? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 15-05-22 Apeldoorn 38

 • Endoscopie Verpleegkundige ( i.o.)

  Ben jij endoscopieverpleegkundige of bereid om de opleiding te gaan volgen, voortdurend op zoek naar verbetering en een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 12-05-22 Apeldoorn en Zutphen 32

 • Klinisch verloskundige

  Wij zijn op zoek naar een klinisch verloskundige. Ben jij klinisch verloskundige en spreekt werken in een kleinere setting met korte lijnen en goede sfeer je aan? Dan komen we graag met je in contact!

  geplaatst: 02-05-22 Zutphen 24-36

 • Arts assistent Interne Geneeskunde (ANIOS)

  Ben jij ( binnenkort) basisarts en wil je werken op een breed georiënteerde afdeling in een topklinisch ziekenhuis (STZ), dan is een baan als ANIOS interne geneeskunde in Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn de ideale opstap voor een vervolg carrière als internist, medisch specialist of huisarts in opleiding.

  geplaatst: 01-05-22 Apeldoorn 38

 • Consultatief Verpleegkundige Geriatrie

  Ben jij expert in het verpleegkundig domein? Of wil je die gaan worden? En heb je daarnaast de ambitie om bij te dragen aan optimale zorg voor kwetsbare ouderen? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom jij Gelre Ziekenhuizen versterken als Consultatief Verpleegkundige Geriatrie (CVG)?

  geplaatst: 26-04-22 Apeldoorn en Zutphen 28-36

 • SEH-EHH verpleegkundige

  Krijg jij energie van afwisselend werk in een multidisciplinaire, uitdagende werkomgeving waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou! Als SEH-professional ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEH-EHH zorg.

  geplaatst: 29-03-22 Zutphen 24-36

 • Verpleegkundige Medisch Psychiatrische Unit

  Kom jij ons leuke, enthousiaste en gedreven team op de Medisch Psychiatrische Unit versterken? Wij bieden je een uitdagende combinatie tussen psychiatrische en somatische zorg én ruime loopbaanontwikkeling.

  geplaatst: 28-03-22 Apeldoorn 24-36

 • Teamleider-OK

  Gelre ziekenhuizen, locatie Zutphen, is op zoek naar een energieke teamleider-OK. Als teamleider-OK geef je leiding aan een team bestaande uit operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en recovery-verpleegkundigen. Je ontvangt leiding van de afdelingsmanager-OK.

  geplaatst: 18-03-22 Zutphen 32-36

 • Afdelingsmanager Poli Chirurgie

  Vakkundig en verbindend, contactueel sterk en een natuurlijke leider. Dat zijn kwaliteiten die wij graag zien in een afdelingsmanager polikliniek Chirurgie.

  geplaatst: 07-03-22 Apeldoorn en Zutphen 32 - 36

 • Medisch instrumentatie technicus (beeldvorming en laboratorium)

  Hou je van werken aan medische apparatuur binnen een innovatieve ziekenhuisomgeving en wil jij de schakel zijn tussen techniek en de zorg? Ben je daarnaast oplossingsgericht en klantvriendelijk en werk je graag in een leuk team? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken!

  geplaatst: 28-02-22 Apeldoorn en Zutphen 36

 • Verpleegkundige Psychiatrie nachtdiensten

  Ben je een gediplomeerd verpleegkundige die houdt van het persoonlijke contact met de patiënten in de nacht? Wij zoeken een verpleegkundige psychiatrie voor de nacht op onze dynamische MPU.

  geplaatst: 15-02-22 Apeldoorn 16-24 uur

 • Verpleegkundige Psychiatrie op de MPU

  Zijn patiënt- en kwaliteitsgerichtheid waarden die je aanspreken? Ben je een gediplomeerd verpleegkundige? Wil jij werken op onze dynamische MPU? Neem dan snel contact met ons op!

  geplaatst: 10-02-22 Apeldoorn 24-32

 • Arts-microbioloog

  Binnen de vakgroep Medische Microbiologie en Infectiepreventie van Gelre Ziekenhuizen is ruimte voor een nieuwe collega om het vak Medische Microbiologie en Infectiepreventie in de volle breedte uit te oefenen.

  geplaatst: 08-02-22 Apeldoorn 0,6 - 0,8 FTE

 • Dialyseverpleegkundige in opleiding

  Ben jij verpleegkundige en wil jij jezelf ontwikkelen binnen het specialisme nierziekten/dialyse? Dan is dit jouw kans om een mooie carrièrestap te maken!

  geplaatst: 08-02-22 Apeldoorn 36

 • Longarts

  Wegens vervanging in verband met ziekte van één van onze longartsen zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) voor de vakgroep Longziekten, locatie Apeldoorn, per direct een waarnemer/ chef de clinique voor de duur van initieel 6 maanden, mogelijk langer.

  geplaatst: 08-02-22 Apeldoorn 0,6 FTE

 • arts assistent SEH (ANIOS)

  Ben jij die enthousiaste beginnende arts (ANIOS), die zich wil bekwamen en verdiepen in de SEH zorg in een kleinschalig team, solliciteer dan nu! Wij zijn  op zoek naar een algemeen arts assistent (Poortarts).

  geplaatst: 31-01-22 Zutphen 36

 • Neonatologie- of kinderverpleegkundige

  Ambitieus, betrokken, flexibel én met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega. Kom jij ons team versterken in Apeldoorn of Zutphen?

  geplaatst: 03-01-22 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • BIG geregistreerd arts - COVID afdeling

  Ben jij BIG geregistreerd arts en wil jij een onmisbare bijdrage leveren in de acute opvang en behandeling van COVID patiënten? Wij hebben je hulp hard nodig op de spoedeisende hulp en COVID afdeling!

  geplaatst: 08-12-21 Apeldoorn 38

 • physician assistant Neurologie

  Voor de afdeling Neurologie in Gelre Zutphen zijn we op zoek naar een physician assistant.

  geplaatst: 29-11-21 Zutphen 36

 • Teamleider Klinisch Farmaceutische Zorg

  **Wordt jij onze nieuwe teamleider?** Voor onze afdeling Klinisch Farmaceutische Zorg (KFZ) van de ziekenhuisapotheek Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen zoeken wij een vakkundig en bevlogen collega.

  geplaatst: 04-11-21 Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • Functioneel beheer financieel

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder in de richting van financiële applicaties? Zie jij een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en Financiën en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  geplaatst: 22-10-21 Apeldoorn 36

 • IC verpleegkundige

  Ben jij IC verpleegkundige en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24-26

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  geplaatst: 19-10-21 Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Functioneel Beheerder Bedrijfsvoering

  Jij bent ambitieus, betrokken en een ervaren functioneel beheerder. Jij ziet een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken. Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  geplaatst: 11-08-21 Apeldoorn 36

 • sr. Functioneel beheerder Bedrijfsvoering (AFAS)

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature.

  geplaatst: 23-06-21 Apeldoorn 36

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclamecookies
Deze cookies worden enkel ingezet voor het kunnen afspelen van YouTubevideo's via onze website. Er worden dus geen gegevens verzameld voor reclamedoeleinden.

Meer weten