Vacatures

 • Keuken-assistent

  Houd je van werken in de keuken, heb je kennis van zaken en vind je het leuk om met voeding bezig te zijn, dan is dit misschien de baan voor jou! Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen?

  Apeldoorn en Zutphen 24 /32

 • Teamleider Gastvrijheid Zorg

  Als Teamleider Gastvrijheid Zorg ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en facilitaire dienstverlening binnen Gelre ziekenhuizen. Schoonmaak en hygiëne zijn van levensbelang in een ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar een mensgerichte leidinggevende die een veilige en gastvrije werkomgeving kan creëren. Je regelt alles van A tot Z voor een tevreden klant en gemotiveerde medewerkers binnen je team. Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom dan ons team versterken!

  Apeldoorn 36

 • Vakantiekracht Voeding & Textiel

  Wil jij een vakantiebaan hebben waarin je het verschil kan maken? Houd jij je graag bezig met uiteenlopende facilitaire taken? En wil je bijdragen aan de kwaliteit van zorg die wij in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom ons team dan versterken! Als vakantiekracht bij de afdeling Voeding & Textiel maak jij het verschil!

  Apeldoorn en Zutphen 32

 • Afdelingsmanager Polikliniek en Hartfunctie Cardiologie en Longgeneeskunde

  Voor de afdelingen Cardiologie en Longgeneeskunde zoeken wij een afdelingsmanager die weet van aanpakken. Wij zoeken iemand die verbindend en resultaatgericht is, maar ook coachend en besluitvaardig is. Herken jij jezelf hierin? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

  Apeldoorn en Zutphen 32

 • Anesthesiemedewerker/Praktijkopleider

  Ben jij anesthesiemedewerker/praktijkopleider en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder! Ter versterking van onze afdeling OK zijn wij op zoek naar een CZO-gediplomeerd anesthesiemedewerker/praktijkopleider. Wil jij werken in een ziekenhuis dat voorloper is op het gebied van sedatie? Ben jij enthousiast en sterk in samenwerken? Dan werken we graag samen met jou aan de ontwikkeling van onze afdeling. Kom ons team van professionals versterken! De sfeer is uitstekend, professioneel en collegiaal.

  Apeldoorn en Zutphen 28-36

 • Diëtist

  Ben jij op zoek naar een baan als diëtist voor 32 uur per week? Dan is de onderstaande vacature op onze locatie in Apeldoorn wellicht iets voor jou.

  Apeldoorn 32

 • Doktersassistent Poli KNO Dermatologie

  Servicegericht en deskundig, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega doktersassistent voor de poli KNO en Dermatologie in Zutphen. Als professional bouw je samen met ons team aan de kwaliteit van onze zorg.

  Zutphen 36

 • Servicegerichte Schoonmaakmedewerkers

  Houd jij van schoonmaken, heb je een servicegerichte instelling en wil je werken in een ziekenhuis? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Lees snel verder!

  Zutphen 12,5

 • Stagiaire Minor High Care Moeder en Kind

  Ben je bezig met de HBO-V via Saxion en wil jij graag de minor High Care moeder en kind doen van de HAN? Dan heb je een stageplek nodig op een verloskunde, neonatologie of kind & Jeugd afdeling. Wij willen jouw hierin faciliteren!

  Apeldoorn 36

 • Teamleider Services

  Beschik jij over de leidinggevende skills om het beste uit je team te halen? En heb jij hart voor de zorg en onze klanten? Reageer dan snel en kom ons team versterken in deze uitdagende functie als meewerkend teamleider Services binnen de dynamische werkomgeving van Gelre ziekenhuizen!

  Apeldoorn en Zutphen 36

 • Verpleegkundige (HBO) Dagbehandeling Interne en Chirurgie

  Wil jij werken op een afdeling waar geen dag hetzelfde is, waarin je samenwerkt met 17 specialismen en een team die in ontwikkeling is? Kom dan werken op de Dagbehandeling Interne en Chirurgie! Voor de dagbehandeling Interne en Chirurgie zijn we op zoek naar een hbo-verpleegkundige met interesse in de kortdurende zorg.

  Apeldoorn 36 uur

 • Verpleegkundige Cardiologie/Anesthesie

  Ben jij verpleegkundige en houd je van een uitdaging dan zoeken wij jou! Heb je hart voor de cardiologie en anesthesie? Ben je optimistisch, enthousiast, gedreven en een kei in klinisch redeneren? Aarzel dan niet en neem contact op.

  Apeldoorn 36

 • Verpleegkundige Psychiatrie

  Zijn patiënt- en kwaliteitsgerichtheid waarden die je aanspreken? Ben je een gediplomeerd verpleegkundige? Wil jij werken op onze dynamische MPU? Neem dan snel contact met ons op!

  Apeldoorn 28

 • Physician Assistent Chirurgie

  Ben jij een enthousiaste, ambitieuze physician assistant met affiniteit met het specialisme chirurgie? Wil jij werken in een topklinische ziekenhuis (STZ) waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben per direct ruimte voor 2 PA’s Trauma- en vaatchirurgie en 1 GE/Onco chirurgie.

  Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • Test- en Releasemanager

  Voel jij je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van het primaire systeem van een ziekenhuis? Word jij enthousiast om samen met je functionele en technische collega’s te zorgen dat dat de zorgapplicaties optimaal presteren? Jeuken je handen om de ondersteunende IT processen voor de zorgapplicaties continu te verbeteren? Ben je communicatief sterk en klantgericht? Zoek jij naar een baan waarin je dagelijks het verschil kunt maken? Dan is dit de baan voor jou!

  Apeldoorn 32-36

 • Weekend medewerker schoonmaak

  Hou jij van schoonmaken, heb je een servicegerichte instelling en wil je werken voor een ziekenhuis? Lees dan snel verder wat wij je te bieden hebben!

  Apeldoorn 2-4

 • Servicegerichte Schoonmaakmedewerkers

  Houd jij van schoonmaken, heb je een servicegerichte instelling en wil je werken in een ziekenhuis? Ben je 17 jaar of ouder. Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Lees snel verder!

  Zutphen 12,5 max. salaris € 2.028,00 (FWG 15)

 • Vakantiekracht: Schoonmaak

  Op zoek naar een vakantiebaantje? En ben je 17 jaar of ouder? Dan kan je bij Gelre ziekenhuizen aan de slag!

  Zutphen 12,5

 • Arts-onderzoeker Apeldoorns Duizeligheidscentrum (ADC)

  Voor het ADC zijn wij op korte termijn op zoek naar een gedreven arts-onderzoeker. Ben jij geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek en wil jij werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) op een dynamische, vooruitstrevende afdeling waar veel aandacht is voor ontwikkelen en opleiden? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn 36

 • Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist Urologie

  Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis (STZ) waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Heb je affiniteit met het specialisme Urologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Apeldoorn en Zutphen 32

 • CSA - Leerling Medewerker Steriele Hulpmiddelen

  Op de Centrale Sterilisatie Afdeling van Gelre ziekenhuizen (locatie Apeldoorn en Zutphen) zijn we op zoek naar een gediplomeerde medewerker steriele medische hulpmiddelen of een medewerker die bereid is de opleiding te gaan volgen. Gedrevenheid en nauwkeurigheid, dat zijn dé eigenschappen die wij graag terugzien in onze medewerkers steriele medische hulpmiddelen op de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA).

  Apeldoorn 36

 • Doktersassistente Oogheelkunde

  Patiëntgericht, initiatief, teamgeest en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een doktersassistent voor het Gelre Oogcentrum. Bezit jij over deze kwaliteiten? Dan zoeken we jou!

  Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Afdelingsmanager Oogheelkundig Centrum Gelre

  Voor het Oogheelkundig Centrum Gelre ziekenhuizen zijn we op zoek naar een afdelingsmanager met hart voor de patiënt en de medewerker. Proactief, analytisch, teamspeler, enthousiast, loyaal en daadkrachtig zijn dé kwaliteiten die wij zoeken.

  Apeldoorn en Zutphen 36

 • Verpleegkundig Specialist (i.o.) MDL

  Voor de polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) zijn we op zoek naar een nieuwe collega verpleegkundig specialist (i.o) die een bijdrage wil leveren aan kwalitatief hoogwaardige zorg een patiënten met een MDL aandoening.

  Apeldoorn en Zutphen 28 uur

 • Stroke Verpleegkundige Neurologie

  Ben jij stroke verpleegkundige en krijg je energie door het werken op een dynamische afdeling? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn 32-36

 • Neonatologieverpleegkundige

  Ambitieus, betrokken, flexibel én met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega. Kom jij ons team versterken in Apeldoorn?

  Apeldoorn 28-36

 • Vakantie medewerker schoonmaak

  Wil jij in de vakantie bijverdienen met een goed salaris en zinvol werk in de zorg? Dan heeft Gelre ziekenhuizen de perfecte vakantiebaan voor jou.

  Apeldoorn 20

 • Oogheelkundig Chirurgisch Assistent

  Ben jij Oogheelkundig chirurgisch assistente of doktersassistente en lijkt het jou leuk om in een paar maanden wegwijs te worden gemaakt in de boeiende wereld van de Oogheelkundige chirurgie? Zie jij het zitten om oogartsen tijdens operaties te assisteren en onze patiënten te ondersteunen? Lees dan snel verder welke mooie (opleidings-)plek wij te bieden hebben.

  Apeldoorn en Zutphen 16

 • IC Verpleegkundige in opleiding

  Houd jij van verdieping, afwisseling en van een dynamische afdeling? Ben jij doortastend, besluitvaardig, enthousiast, leergierig en betrokken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

  Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • Psychiater Ziekenhuispsychiatrie

  Patiëntgericht, flexibel, initiatiefrijk en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een gemotiveerde psychiater voor onze Zorgeenheid Psychiatrie, locatie Apeldoorn.

  Apeldoorn 12

 • Waarnemend Geriater

  Heb jij zin om ervaring op te doen op een drukke werkplek waar de geriatrie in de volle breedte uitgevoerd wordt en te ervaren hoe het is om er samen voor te gaan in een hecht en collegiaal team? Laat dan zo spoedig mogelijk van je horen.

  Apeldoorn en Zutphen 31,5

 • Chef de Clinique/Waarnemer Uroloog

  In verband met langdurige afwezigheid van één van de collega’s zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre zo snel mogelijk voor haar vakgroep Urologie een uroloog in de functie van chef de clinique/waarnemer.

  Apeldoorn en Zutphen 0,6-0,8 FTE

 • Verpleegkundige Psychiatrie

  Zijn patiënt- en kwaliteitsgerichtheid waarden die je aanspreken? Ben je een gediplomeerd verpleegkundige? Wil jij werken op onze dynamische MPU? Neem dan snel contact met ons op!

  Apeldoorn 28

 • Verpleegkundig Specialist of Verpleegkundig Specialist in opleiding Reumatologie

  Patiëntgericht, zelfstandig en betrokken, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega verpleegkundig specialist voor de polikliniek Reumatologie. Als professional bouw je samen met je collega’s aan de kwaliteit van onze zorg.

  Apeldoorn en Zutphen 28

 • Functioneel Beheerder Zorg

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en IT en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature. Wij zoeken een ervaren collega om ons team te versterken bij I&T Functioneel Beheer en Informatieanalyse.

  Apeldoorn 32

 • Senior Salaris Administrateur

  Kent de salarisadministratie in AFAS geen geheimen meer voor je en ben je toe aan een volgende stap? Dan gaan wij graag in gesprek met je. In het HR-Serviceteam van Gelre ziekenhuizen komt binnenkort ruimte voor een senior salarisadministrateur.

  Apeldoorn 32

 • Longarts

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre zoekt zo snel mogelijk voor haar vakgroep Longziekten (locatie Apeldoorn) een longarts in de functie van chef de clinique/waarnemer.

  Apeldoorn 1,0 fte

 • Physician Assistent Cardiologie

  Wil jij werken in een topklinische ziekenhuis (STZ) waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Heb je affiniteit met het specialisme cardiologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Apeldoorn 32-36

 • ANIOS Neurologie

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Neurologie? Dan zoeken wij jou! Ook als je interesse hebt in meerdere specialismen, in voorbereiding op een andere specialisatie of opleiding, ben je van harte welkom! Wij bieden je dan een maatwerk traineeship waarbij je start op neurologie en daarna gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen. Dit kan een goed opstap zijn voor bijvoorbeeld de opleiding tot revalidatiearts, huisarts of oogarts.

  Apeldoorn 38

 • Apothekersassistent Klinisch Farmaceutische Zorg

  Ben jij een enthousiaste, leergierige, flexibele en kritische apothekersassistent? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou!

  Apeldoorn en Zutphen 24-36 uur

 • Doktersassistent polikliniek Chirurgie

  Ben jij doktersassistent en zoek je een uitdagende baan? Houd je ervan dat iedere dag anders is en werk je graag in een dynamische omgeving? Kom dan ons team versterken! Op de polikliniek Chirurgie in Apeldoorn / Zutphen zijn wij per direct op zoek naar een doktersassistent.

  Apeldoorn en Zutphen 28-36

 • Interventie Laborant Radiologie

  Wegens vertrek van een collega zoeken wij een nieuwe interventie laborant. Als MBRT/MBB’er (radiodiagnostisch laborant) zorg je voor een optimale toepassing van onze beeldvormende technieken en ondersteun je de radiologen tijdens interventies.

  Apeldoorn en Zutphen 36

 • Senior Radiodiagnostisch Laborant

  Ben jij een ervaren radiodiagnostisch laborant (MBB'er) en wil je allround werken, dan kun je bij ons gelijk aan de slag!

  Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Infrastructuur Architect met ambitie om onze hybride infrastructuur architectuur verder te ontwikkelen.

  De zorg is in beweging, waarbij digitalisering een steeds prominentere rol vervult. Gelre ziekenhuizen zet hier de komende jaren volop in en heeft daarom een Routeplan Digitalisering opgesteld. Het Routeplan beschrijft een ambitieuze en noodzakelijke ontwikkeling voor vergaande digitalisering van de zorg en de bedrijfsvoering. Een robuuste en toekomst vaste infrastructuur is voorwaarde. Binnen ons CIO office is er daarom ruimte voor een Infrastructuur Architect. Onze nieuwe collega heeft veel ervaring binnen de IT en kan ons helpen om onze hybride infrastructuur verder vorm te geven.

  Apeldoorn 36

 • Lead IT Architect met doorgroei ambitie

  De zorg is in beweging, waarbij digitalisering een steeds prominentere rol vervult. Gelre ziekenhuizen zet hier de komende jaren vol op in en heeft daarom een Routeplan Digitalisering opgesteld. Het Routeplan beschrijft een ambitieuze en noodzakelijke ontwikkeling voor vergaande digitalisering van de zorg en de bedrijfsvoering. Binnen ons CIO office is er daarom ruimte voor een Lead IT Architect. Onze nieuwe collega heeft veel ervaring binnen de IT en kan ons helpen om onze hybride infrastructuur verder vorm te geven. Daarnaast heeft onze nieuwe collega ambities om door te groeien naar Enterprise Architect en wil daarom direct al een leidende rol nemen in het ontwikkelen van werken onder architectuur.

  Apeldoorn 36

 • SEH Verpleegkundige in opleiding locatie Zutphen

  Doortastend, besluitvaardig en enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een SEH-verpleegkundige in opleiding.

  Zutphen 32

 • ANIOS Chirurgie

  Ben jij ondernemend, kritisch en enthousiast? En bovendien een teamplayer? Ben jij de ANIOS Heelkunde die wij zoeken? Solliciteer dan snel.

  Apeldoorn en Zutphen 38

 • ANIOS Geriatrie

  Wil jij jezelf bekwamen in het werken als basisarts en bijdragen aan topzorg voor kwetsbare ouderen? Kom dan bij Gelre ziekenhuizen werken. Wij zijn voor de vakgroep Geriatrie binnen Gelre ziekenhuizen op zoek naar flexibele en ambitieuze arts-assistenten (ANIOS), die complexiteit niet uit de weg gaan en waar er ruimte is voor ontwikkeling.

  Apeldoorn 38

 • ANIOS Interne Geneeskunde

  Ben jij (binnenkort) basisarts en wil je werken op een breed georiënteerde afdeling in een topklinisch ziekenhuis (STZ), dan is een baan als ANIOS interne geneeskunde in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn de ideale opstap voor een vervolg carrière als internist, medisch specialist of huisarts in opleiding.

  Apeldoorn 38

 • Traineeship beschouwende zorg (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je bijvoorbeeld huisarts worden, jezelf oriënteren of een goede basis leggen voordat je start met een medische vervolgopleiding? Wij bieden jou een maatwerk traineeship van twee jaar waarbij je gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen, in overleg samen te stellen.

  Apeldoorn 38

 • Diabetesverpleegkundige Polikliniek

  Ben jij service gericht, contactueel sterk en deskundig? Bén jij diabetesverpleegkundige? Of ben je bereid de opleiding tot diabetesverpleegkundige te volgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Apeldoorn 32 max. salaris € 4.391,00 (FWG 55)

 • Verpleegkundige Cardiologie en Neurologie

  Enthousiasme, gedrevenheid, veelzijdigheid, breed geïnteresseerd en flexibiliteit, dat zijn de persoonlijke kenmerken die wij zoeken in een verpleegkundige! Voor de gecombineerde afdeling Cardiologie/Neurologie in Gelre Zutphen zijn we per direct op zoek naar een verpleegkundige die zin heeft om zich te aarden op een veelzijdige afdeling met grote diversiteit aan zorg.

  Zutphen 24-36

 • Optometrist (16-20 uur per week)

  Wil je zelfstandig spreekuren draaien als optometrist? Dat kan bij Gelre ziekenhuizen! Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer.

  Apeldoorn 16 - 20

 • Optometrist (24-36 uur per week)

  Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer. Als optometrist bij Gelre ziekenhuizen draai je zelfstandig optometrie-spreekuren en, wanneer je voldoende ervaring hebt, biedt je volledig zelfstandig patiëntenzorg in ons eigen Optometrisch Centrum Gelre.

  Apeldoorn 24-36

 • ANIOS Longziekten

  Flexibel, nauwkeurig en ambitieus. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in de arts-assistent (ANIOS) die de zorgeenheid Longziekten van Gelre Apeldoorn komt versterken.

  Apeldoorn 38

 • Anesthesiemedewerker

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als anesthesiemedewerker!

  Zutphen 24-36

 • Operatieassistent

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als Operatieassistent!

  Zutphen 24-36

 • Verpleegkundige Neurologie

  Ben jij verpleegkundige en krijg je energie door het werken op een dynamische afdeling? Heb je bovendien affiniteit met neurologie? Lees dan snel verder; wij zoeken een nieuwe collega.

  Apeldoorn 24-36

 • CCU/EHH Verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven als CCU/EHH verpleegkundige? Dan komen we graag met jou in contact!

  Apeldoorn 24-36

 • Traineeship Acute Zorg (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de acute zorg? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 38

 • Verpleegkundige Flexpool Apeldoorn/Zutphen

  Weet je nog niet welk specialisme bij je past? Houd je van afwisseling en flexibiliteit? Kom dan ons team van de Flexpool, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen versterken!

  Apeldoorn en Zutphen 0-32

 • CCU Verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de acute zorg? Ben je een teambuilder, enthousiast en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven? Dan komen we graag met jou in contact!

  Zutphen 32-36

 • Anesthesiemedewerker Apeldoorn

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als Anesthesiemedewerker!

  Apeldoorn 24-36

 • ANIOS Cardiologie

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Cardiologie? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 38

 • SEH-EHH Verpleegkundige

  Krijg jij energie van afwisselend werk in een multidisciplinaire, uitdagende werkomgeving waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou! Als SEH-professional ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEH-EHH zorg.

  Zutphen 24-36

 • Dialyseverpleegkundige in opleiding

  Ben jij verpleegkundige en wil jij jezelf ontwikkelen binnen het specialisme nierziekten/dialyse? Dan is dit jouw kans om een mooie carrièrestap te maken!

  Apeldoorn 36

 • ANIOS SEH

  Ben jij die enthousiaste beginnende arts (ANIOS), die zich wil bekwamen en verdiepen in de SEH zorg in een kleinschalig team, solliciteer dan nu! Wij zijn op zoek naar een algemeen arts assistent (Poortarts).

  Zutphen 36

 • Dialyseverpleegkundige

  Ben jij dialyseverpleegkundige en zoek je een afwisselende baan in een middelgroot Dialysecentrum waarbij je ook patiënten thuis bezoekt? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 32-36

 • Kinderverpleegkundige (i.o)

  Ambitieus, betrokken, flexibel én met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega. Kom jij ons team versterken in Apeldoorn?

  Apeldoorn 24-36

 • Teamleider Klinisch Farmaceutische Zorg

  Word jij onze nieuwe teamleider? Voor onze afdeling Klinisch Farmaceutische Zorg (KFZ) van de ziekenhuisapotheek Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen zoeken wij een vakkundig en bevlogen collega. Heb je een Farmaceutische vooropleiding, ben je servicegericht, contactueel sterk en een natuurlijke leider? Dan maken we graag kennis met jou!

  Apeldoorn en Zutphen 32-36

 • Functioneel Beheerder financieel

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder in de richting van financiële applicaties? Zie jij een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en Financiën en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  Apeldoorn 36

 • IC verpleegkundige

  Ben jij IC verpleegkundige en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn en Zutphen 24-36

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn en Zutphen 24-36

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclamecookies
Deze cookies worden enkel ingezet voor het kunnen afspelen van YouTubevideo's via onze website. Er worden dus geen gegevens verzameld voor reclamedoeleinden.

Meer weten