Vacatures

 • Adviseur beroepsopleidingen met hart voor digitaal leren

  Zit leren en ontwikkelen in jouw genen? Krijg jij energie van het ontwikkelen en vernieuwen van concrete opleidingsactiviteiten in een ziekenhuis? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  Apeldoorn 16 uur

 • Allround laborant

  Nauwkeurig, flexibel en klantgericht. Kwaliteiten die wij graag zien in een allround laborant. Kom ons team versterken op het Klinisch Chemisch Hematologisch Laboratorium  (KCHL).

  Apeldoorn en Zutphen 13,5-22 uur max. salaris € 2.665,00 (FWG 35)

 • Anesthesiemedewerker

  Ben jij anesthesiemedewerker en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Anesthesiemedewerker

  Ben jij anesthesiemedewerker en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  Zutphen 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Arts assistent Cardiologie (ANIOS)/traineeship (acute) zorg

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 24-38 uur max. salaris € 5.154,00 (FWG 65)

 • Arts assistent Chirurgie (ANIOS)

  Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar ANIOS heelkunde voor de locatie Apeldoorn.

  Apeldoorn 38 + 10 opleidingsuren max. salaris € 5.257,00 (FWG 65)

 • Arts assistent Geriatrie (ANIOS)

  Gelre ziekenhuizen heeft ruimte voor twee arts assistenten (ANIOS) Geriatrie. Kom jij ons team versterken?

  Apeldoorn 38 max. salaris € 5.257,00 (FWG 65)

 • Arts assistent Interne Geneeskunde (ANIOS)

  Ben jij (binnenkort) basisarts en wil je werken op een breed georiënteerde afdeling in een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ), dan is een baan als ANIOS interne geneeskunde in Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn iets voor jou!

  Apeldoorn 38 uur + 10 opleidingsuren max. salaris € 5.154,00 (FWG 65)

 • Arts assistent Neurologie (ANIOS)

  Ondernemend, enthousiast en secuur. Dat zijn belangrijke kwaliteiten van de arts-assistent neurologie in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn.

  Apeldoorn 38 uur max. salaris € 5.257,00 (FWG 65)

 • Arts assistent SEH (ANIOS)

  Wij zijn met regelmaat op zoek naar arts assistenten Spoedeisende Hulp.

  36 uur max. salaris € 5.257,00 (FWG 65)

 • CCU verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de acute zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven? Dan komen we graag met jou in contact!

  Apeldoorn 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • CCU verpleegkundige in opleiding

  Leergierig en stressbestendig: dé kwaliteiten van de leerling CCU-verpleegkundige. Geef je loopbaan een nieuwe impuls en versterk ons team van enthousiaste professionals. Samen tillen we de patiëntenzorg naar een hoger niveau.

  Zutphen 36 uur

 • Dialyseverpleegkundige

  Ben jij dialyseverpleegkundige en zoek je een afwisselende baan in een middelgroot Dialysecentrum waarbij je ook patiënten thuis bezoekt? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 32-36 uur

 • Dialyseverpleegkundige in opleiding

  Ben jij verpleegkundige en wil jij jezelf ontwikkelen binnen het specialisme nierziekten/dialyse? Ben je bereid om alles uit jezelf te halen en direct bij te dragen aan de beste patiëntenzorg? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn 36 uur

 • Dokters- en/of tandartsassistent poli Kaakchirurgie

  Patiëntgericht en betrokken, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega dokters- tandartsassistent( e) voor de polikliniek MKA-chirurgie. Als professional bouw je samen met ons team aan de kwaliteit van onze zorg. Het type collega dat we zoeken is gemotiveerd, flexibel en iemand met ‘pit’ die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken.

  Apeldoorn in overleg max. salaris € 2.797,00 (FWG 40)

 • Doktersassistent Gelre Oogcentrum

  Klantgericht, teamgeest en initiatief zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een doktersassistent voor het Gelre Oogcentrum. Als professional bouw je samen met je collega’s aan de kwaliteit van onze zorg en aan de positionering van het Oogcentrum Gelre.

  Apeldoorn 24 uur max. salaris € 2.665,00 (FWG 35)

 • Doktersassistent poli KNO

  Servicegericht en deskundig, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega doktersassistent voor de polikliniek KNO in Apeldoorn. Als professional bouw je samen met ons team aan de kwaliteit van onze zorg.

  Apeldoorn 24 uur max. salaris € 2.665,00 (FWG 35)

 • Doktersassistent/medisch secretaresse polikliniek MDL/endoscopie

  Klant- en servicegericht, accuraat, analytisch, proactief, flexibel en stressbestendig, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een medisch secretaresse/doktersassistent voor de polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL), Gelre ziekenhuizen.

  Apeldoorn en Zutphen 28-32 uur max. salaris € 2.665,00 (FWG 35)

 • Endoscopieverpleegkundige

  Ben jij endoscopieverpleegkundige, voortdurend op zoek naar verbetering en een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 28-36 uur max. salaris € 3.490,00 (FWG 50)

 • IC verpleegkundige

  Ben jij IC verpleegkundige en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Junior medisch instrumentatie technicus

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte junior medische instrumentatie technicus (0.8-1.0 FTE) die de afdeling kan ondersteunen in haar verantwoordelijkheden.

  Apeldoorn 32-36 uur max. salaris € 2.797,00 (FWG 40)

 • Kinderarts

  Op zoek naar een afwisselende baan in een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en veel direct patiëntencontact? De vakgroep Kindergeneeskunde, van Gelre ziekenhuizen locatie Zutphen, is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega kinderarts.

  Zutphen 0,7 fte

 • Klachtenfunctionaris

  Klantgericht, integer, stressbestendig en nauwkeurig. Kwaliteiten die wij graag zien in onze klachtenfunctionaris. Samen bouwen we verder aan kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg binnen Gelre Ziekenhuizen.

  Zutphen 28 uur max. salaris € 4.466,00 (FWG 60)

 • Kwartiermaker facilitair

  Wij zoeken een kwartiermaker die met leiderschap, overtuigingskracht en tact invulling geeft aan het ingezette veranderingsproces naar een regieorganisatie en een nieuw concept van dienstverlening van onze Facilitaire organisatie.

  Apeldoorn en Zutphen max. salaris € 7.669,00 (FWG 75)

 • Leerling hartfunctielaborant

  De hartfunctieafdeling van Gelre ziekenhuis Apeldoorn zoekt per direct een leerling hartfunctielaborant.

  Apeldoorn 36

 • MDL arts

  Wegens de remigratie van een collega naar Zuid Afrika, zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) voor de vakgroep Maag-Darm-Leverziekten 1 MDL arts (1,0 fte).

  Apeldoorn en Zutphen 1 fte

 • Medisch instrumentatie technicus

  Ben jij een oplossingsgerichte technicus die een nieuwe uitdaging zoekt binnen een innovatieve werkomgeving? Dan komen we graag met jou in contact!

  Apeldoorn en Zutphen 36 uur max. salaris € 3.490,00 (FWG 50)

 • Neonatologieverpleegkundige

  Ben jij neonatologie verpleegkundige en wil je meer zeggenschap over de diensten die je draait? Ben jij bovendien gevoelig voor een prettige werksfeer waarin je kunt zijn wie je bent? Dan voel jij je op onze afdeling als een vis in het water.

  Apeldoorn 24-32 uur max. salaris € 3.840,00 (FWG 55)

 • Neuroloog (waarnemer) Apeldoorn

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) zoekt voor haar vakgroep neurologie Apeldoorn medio oktober 2018 t/m eind januari 2019 een neuroloog (0,8 fte) in de functie van waarnemer.

  Apeldoorn 0,8 fte

 • Neuroloog (waarnemer) Zutphen

  In verband met afwezigheid door ziekte van een van haar leden zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) voor haar vakgroep neurologie Zutphen per direct een neuroloog (0,5 fte) in de functie van waarnemer.

  Zutphen 0,5 fte

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent enthousiast en zoek jij een werkomgeving waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen? Kom dan ons team van professionals versterken! De sfeer is uitstekend; professioneel en collegiaal.

  Apeldoorn 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent enthousiast en zoek jij een werkomgeving waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen? Kom dan ons team van professionals versterken! De sfeer is uitstekend; professioneel en collegiaal.

  Zutphen 24-36 uur max. salaris € 3.917,00 (FWG 55)

 • Physician Assistant Cardiologie

  Daadkracht en een onderzoekende blik, dat zijn kwaliteiten die wij zoeken in de Physician Assistent binnen de afdeling Cardiologie in Apeldoorn. Samen met je collega’s lever jij optimale zorg aan de cardiale patiënt.

  Apeldoorn

 • Plaatsvervangend/toekomstig opleider Kindergeneeskunde

  Voor de vakgroep Kindergeneeskunde Apeldoorn en Zutphen zoeken wij een plaatsvervangend/toekomstig opleider Kindergeneeskunde.

  Apeldoorn

 • Servicemonteur

  Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een technisch complexe omgeving? Reageer dan snel op deze leuke vacature!

  Apeldoorn 36 uur max. salaris € 2.797,00 (FWG 40)

 • Verpleegkundige Geriatrie

  Heb je hart voor Geriatrie en Interne Geneeskunde? Ben je een kei in klinisch redeneren en kun je goed acteren in complexe zorgsituaties? Aarzel dan niet en neem contact op, we zoeken een nieuwe collega voor ons vakkundige zorgteam.

  Apeldoorn 24-32 uur max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Verpleegkundige Interne Geneeskunde

  Ben jij de enthousiaste verpleegkundige die ons team komt versterken? Heb je hart voor de Interne Geneeskunde? Ben je een kei in klinisch redeneren en kun je goed acteren in complexe zorgsituaties? ​Aarzel dan niet en neem contact op!

  Apeldoorn 24 uur - 28 uur - 32 uur max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Verpleegkundige Long-Oncologie

  Ben jij die verpleegkundige die zich thuis voelt op een soms hectische, ambitieuze maar vooral uitdagende afdeling? Reageer dan op deze vacature!

  Zutphen 32 uur max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Verpleegkundige Longziekten

  Ben jij verpleegkundige en krijg je energie van het werken op een dynamische afdeling? Heb je bovendien affiniteit met longziekten? Lees dan snel verder; wij zoeken nieuwe collega’s.

  Apeldoorn 32 uur max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Verpleegkundige Psychiatrie op afroep

  Zijn patiënt- en kwaliteitsgerichtheid waarden die je aanspreken? Ben jij flexibel inzetbaar en ben je een gediplomeerd verpleegkundige? Reageer dan snel op deze leuke vacature.

  Apeldoorn afroep max. salaris € 3.072,00 (FWG 45)

 • Waarnemend kinderarts

  Voor de vakgroep Kindergeneeskunde Apeldoorn zijn wij, per 1 september 2018, op zoek naar een waarnemend kinderarts.

  Apeldoorn

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclamecookies
Deze cookies worden enkel ingezet voor het kunnen afspelen van YouTubevideo's via onze website. Er worden dus geen gegevens verzameld voor reclamedoeleinden.

Meer weten