Vacatures

 • Operationeel inkoper

  Lijkt het jou leuk om in een dynamische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is? Ben jij op zoek naar een fijne werkomgeving en een leuk team? Word dan onze nieuwe operationele inkoper, waar je de spil bent tussen de leverancier en de interne klant! Samen zorgen we ervoor dat we tijdig de juiste producten in huis hebben zodat de zorg kan blijven doorgaan en we de patiënten kunnen helpen. En ben je iemand die van aanpakken weet? Dan ben jij ongetwijfeld de aanwinst voor ons team!

  Apeldoorn en Zutphen 28

 • Waarnemend Internist Endocrinoloog

  Vanwege langdurige uitval zoeken wij op korte termijn een collegiale, enthousiaste en kundige internist endocrinoloog (27 uur per week) die met ons samen de endocrinologie in het ziekenhuis op een hoger niveau wil brengen. Heb jij zin om daarnaast ervaring op te doen op een fijne en dynamische werkplek waar de interne geneeskunde in de volle breedte uitgevoerd wordt? Laat dan zo spoedig mogelijk van je horen.

  Apeldoorn 27 uur

 • Managementassistent afdeling Medische Technologie

  Voor onze afdeling Medische Technologie zoeken wij een enthousiaste, proactieve managementassistent die ondersteuning gaat bieden aan de afdeling Medische Technologie en de vakgroep Klinische Fysica. Heb je interesse in deze afwisselende functie? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn en Zutphen 16 uur

 • Zij-instromer bij de cardiologie

  Ben jij je aan het bezinnen op je carrière en weet je eigenlijk niet meer goed of je nog van het ingeslagen pad kunt afwijken? Wij denken graag met je mee! Er zijn op maat gesneden traineeships (het **beschouwende traineeship** samen met interne, longziekten, geriatrie en neurologie) of het **acute traineeship** samen met de IC), je kunt als ANIOS of zaalarts cardiologie aan de slag.

  Apeldoorn 24 tot 38

 • Business Controller

  Zit financiën en control in jouw genen? Vind jij het leuk dat jouw werk bijdraagt aan goede kwaliteit van zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken voor ons team een communicatief sterke business controller, die kritisch is en niet bang is voor dynamiek en veranderingen.

  Apeldoorn 32 tot 36 uur

 • Oncologieverpleegkundige polikliniek Urologie

  Gemotiveerd, gedreven, deskundig, collegiaal én ervaring als oncologieverpleegkundige? Dat zijn dé kwaliteiten die wij graag zien in een nieuwe collega oncologieverpleegkundige voor de polikliniek Urologie, Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen. Herken jij je hierin? Solliciteer dan snel!

  Apeldoorn en Zutphen 12 tot 16 uur

 • Dialyseverpleegkundige

  Ben jij dialyseverpleegkundige en zoek je een afwisselende baan in een middelgroot Dialysecentrum waarbij je ook patiënten thuis bezoekt? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 24 tot 36 uur

 • Planner Endoscopie

  Als planner endoscopie werk je op de polikliniek Maag- Darm en Leverziekten samen met artsen, PA’s, VS, verpleegkundigen en het secretariaat. Je bent verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk en accuraat vullen van de patiënten planning op de scopie afdeling. Dit start vanaf de aanvraag van het onderzoek. Je bent de schakel tussen de aanvragers van het onderzoek en de endoscopieafdeling.

  Apeldoorn en Zutphen 32 uur

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

  Patiëntgericht, flexibel, initiatiefrijk, autonoom en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team. Dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige voor onze Zorgeenheid Psychiatrie locatie Apeldoorn.

  Apeldoorn 28 tot 32 uur

 • Waarnemer Klinisch Geriater

  Vanwege lange toegangstijden zoeken wij een klinisch geriater (27 tot 32 uur per week) die met ons de handen uit de mouwen willen steken, met name om extra poli te kunnen doen. Heb jij zin om ervaring op te doen op een drukke werkplek waar de geriatrie in de volle breedte uitgevoerd wordt en te ervaren hoe het is om er samen voor te gaan? Laat dan zo spoedig mogelijk van je horen.

  Apeldoorn en Zutphen 0,6 tot 0,8 fte

 • Beveiliger/Centralist

  Een veilige omgeving creëren voor zowel patiënten, bezoekers als medewerkers van Gelre ziekenhuizen, zodat we de beste zorg kunnen verlenen. Wil jij hieraan bijdragen? Ben jij in staat om risico’s in een vroegtijdig stadium te signaleren en hierop te anticiperen? Durf je in te grijpen in situaties die uit de hand dreigen te lopen of nog beter, wil je meehelpen dit te voorkomen? Kom dan ons team versterken!

  Apeldoorn en Zutphen 24 tot 36 uur

 • Voedingsassistent

  Wij zoeken een enthousiaste, klantgerichte, flexibele en dienstverlenende voedingsassistente voor de acute afdeling. Herken jij jezelf in deze kwaliteiten? Solliciteer dan snel!

  Apeldoorn 16 uur

 • Intensivist

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) zoekt voor haar vakgroep Intensive Care per direct een Chef de Clinique.

  Apeldoorn en Zutphen 0,8 tot 1 fte

 • Managementassistent

  In verband met het vertrek van onze managementassistent zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) voor haar bestuur per direct een managementassistent.

  Apeldoorn 32 uur

 • Managementassistent Bedrijfskundig Managers

  Wij zoeken iemand die ervaring heeft met werken in een dynamische omgeving op directieniveau en daar energie van krijgt. Iemand die flexibel is, snel kan schakelen, kan improviseren én die in problemen uitdagingen herkent. Je bent daarnaast zelfstandig en een teamplayer. Samen met je collega-managementassistentes bied je professionele secretariële ondersteuning aan de Bedrijfskundig Manager(s).

  Apeldoorn en Zutphen 24 uur

 • ANIOS kindergeneeskunde

  Ben jij arts assistent (ANIOS), heb je affiniteit met kindergeneeskunde en spreekt een werkklimaat dat zich kenmerkt door openheid, collegialiteit en aandacht voor opleiding en ontwikkeling je aan? Lees dan snel deze vacature!

  Apeldoorn 32-38

 • SEH verpleegkundige in opleiding

  Doortastend, besluitvaardig en enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een SEH-verpleegkundige in opleiding. Krijg jij energie van afwisselend werk in een multidisciplinaire, uitdagende werkomgeving waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou! Als SEH-professional ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEH-zorg.

  Apeldoorn en Zutphen 28-36

 • ANIOS Orthopedie

  Per 1 oktober 2023 en 1 januari 2024  zijn wij op zoek naar 2 arts-assistenten! Gedreven en doortastend: dé kwaliteiten die wij willen zien bij de arts-assistent Orthopedie. Samen met ons team bied je kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg en streef je continu naar verbetering.

  Apeldoorn en Zutphen 38

 • Research verpleegkundige/ research coördinator

  Ruim  25jr verrichten de Longartsen in Zutphen klinische en poliklinische studies. Dat doen we in een team met nu twee research verpleegkundigen. Wij willen ons team versterken en zijn op zoek naar een dynamische research verpleegkundige/ research coördinator.

  Zutphen 24

 • ANIOS Intensive Care

  Doortastend, stressbestendig, flexibel en leergierig. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in de ANIOS Intensive Care (IC) die ons team komt versterken.

  Apeldoorn 38

 • Operatieassistent

  Ben jij operatieassistent en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn 24-36

 • Hoofd Communicatie

  Vanuit de kernwaarden persoonlijk, verbindend, energiek en ondernemend zorgt Gelre ervoor dat het motto Zorg beter voor elkaar wordt waargemaakt. Gelre ziekenhuizen investeert in een prettige werkomgeving, deskundige en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een open en collegiale sfeer, waar jij als toekomstige collega deel van kunt uitmaken. Werken bij Gelre betekent werken in een omgeving vol dynamiek en teamspirit. Samen met 3.600 betrokken collegas, van medisch specialisten tot vrijwilligers, wordt met persoonlijke aandacht en vakmanschap goede zorg geboden. De medewerkers werken binnen het topklinische ziekenhuis in Apeldoorn en in Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Op die manier is Gelre letterlijk en figuurlijk het hart van de zorg in de regio. En daar zijn ze terecht trots op!

  Apeldoorn en Zutphen 36

 • Psychomotorisch Therapeut

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Psychomotorisch therapeut. Ben jij op zoek naar een uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer!

  Apeldoorn 16-24 uur

 • Voedingsassistent flexpool

  Enthousiast, klantgericht, flexibel en dienstverlenend. Dat zijn de eigenschappen die wij zoeken in een voedingsassistent voor onze flexpool!

  Apeldoorn 0-24

 • Opleidingsplaats Gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot specialist (GIOS)

  Binnen onze enthousiaste vakgroep Medische Psychologie hebben we plek voor een Gezondheidszorgpsycholoog met een passie voor het werken in een somatische setting die zich wil specialiseren. De opleiding tot Klinisch Psycholoog zal plaatsvinden in samenwerking met het RCSW te Nijmegen. Het betreft een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van vier jaar, vanaf 1 januari 2024.

  Apeldoorn en Zutphen 32 uur

 • Physician Assistant Longziekten

  Wil jij werken in een topklinische ziekenhuis (STZ) waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Heb je affiniteit met het specialisme Longziekten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Apeldoorn 32 tot 38 uur

 • Operatieassistent

  Voor onze kleinschalige, gezellige en professionele OK Zutphen zoeken wij een CZO-gediplomeerd operatieassistent. Ben jij enthousiast, empathisch, een echte teamspeler én zoek je een uitdagende en innovatieve werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Zutphen 24 tot 36 uur

 • Neuroloog

  Wij zoeken vanaf augustus 2023 tot in ieder geval het einde van het jaar twee neurologen in de functie van waarnemer (0.6-1 FTE). Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan!

  Apeldoorn en Zutphen 0,6 tot 1 fte

 • Uroloog

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre zoekt per 1 januari 2024, in verband met het vertrek van een collega, voor haar vakgroep urologie een uroloog.

  Apeldoorn en Zutphen 0,8 tot 1 fte

 • Adviseur Capaciteitsmanagement

  Ben jij een stevige adviseur die graag werkt aan de verbetering van de zorg? Heb jij kennis op het gebied van capaciteitsmanagement en weet jij analyses overtuigend te presenteren? Heb je daarnaast ervaring met verandermanagement? Én heb jij zin om mee te bouwen aan de ontwikkeling van de capaciteitsorganisatie in Gelre ziekenhuizen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Apeldoorn en Zutphen 36 uur

 • Functioneel Beheerder Zorg

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder die de uitdaging ziet om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg en IT en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  Apeldoorn 32 tot 36 uur

 • Senior Technisch ICT Beheerder

  Uitdagend, afwisselend en betrokken zijn bij de best denkbare ICT omgeving van het mooiste ziekenhuis van de regio? Dan zijn we op zoek naar jou! Gelre is het eerste ziekenhuis met het EPD in de Cloud. Dat vraagt om lef en doorzettingsvermogen. Voel je je geprikkeld? Dan spreken we je graag op korte termijn.

  Apeldoorn 36 uur

 • Verpleegkundig Specialist (eventueel i.o) Reumatologie

  Patiëntgericht, zelfstandig en betrokken, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega verpleegkundig specialist voor de polikliniek Reumatologie. Als professional bouw je samen met je collega’s aan de kwaliteit van onze zorg.

  Apeldoorn en Zutphen 28 uur

 • ANIOS SEH

  Ben jij die enthousiaste beginnende arts (ANIOS), die zich wil bekwamen en verdiepen in de SEH zorg, solliciteer dan nu! Wij zijn op zoek naar een algemeen arts assistent (Poortarts).

  Apeldoorn en Zutphen 36 uur

 • Technisch Oogheelkundig Assistent

  Word jij enthousiast van het leveren van hoog kwalitatieve patiëntenzorg binnen een prettige werk- en leeromgeving? Werk je graag zelfstandig binnen een enthousiast team? En wil je meebouwen aan de vorming van een professioneel, toegankelijk oogcentrum? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze vacature voor een technisch oogheelkundig assistent

  Apeldoorn en Zutphen 32 uur

 • Kinderverpleegkundige voor de Kinderdagbehandeling en Acute Opvang

  Ben jij een enthousiaste, flexibele en gediplomeerde kinderverpleegkundige die graag werkt met kinderen van 0 tot 18 jaar? Heb je affiniteit met dagbehandeling en acute opvang en wil je deel uitmaken van een klein multidisciplinair team? Werk je graag dagdiensten en ben je graag de weekenden vrij? Solliciteer dan snel voor deze functie want dan zoeken wij jou!

  Zutphen 20 tot 24 uur

 • SEH Verpleegkundige

  Doortastend, besluitvaardig en enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een SEH-verpleegkundige. Krijg jij energie van afwisselend werk in een multidisciplinaire, uitdagende werkomgeving waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou! Als SEH-verpleegkundige ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEH zorg.

  Apeldoorn en Zutphen 24 tot 36 uur

 • Physician Assistant/Verpleegkundige specialist Neurologie met aandachtsgebied Parkinson(ismen)

  We willen de Parkinson-zorg naar een nóg hoger niveau tillen en borgen voor de toekomst. Help jij ons die laatste stap te maken? Hiervoor zijn wij op de polikliniek Neurologie op zoek naar een nieuwe collega physician assistant of verpleegkundig specialist met aandachtsgebied Parkinson.

  Apeldoorn en Zutphen 28 tot 36 uur

 • Physician Assistant / Verpleegkundig Specialist met aandachtsgebied Multiple Sclerose

  Wij willen de Multiple Sclerose-zorg naar een nóg hoger niveau tillen en borgen voor de toekomst. Help jij ons die laatste stap te maken? Hiervoor zijn wij op de polikliniek Neurologie op zoek naar een Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist met aandachtsgebied Multiple Sclerose.

  Apeldoorn en Zutphen 28 tot 36 uur

 • Installatiebeheerder Werktuigbouw

  Houd je van werken met een diversiteit aan technische installaties? Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom dan ons team versterken!

  Apeldoorn 36 uur

 • Voorzitter Cliëntenraad

  Een verbindende motivator! Twee kwaliteiten die wij graag zien bij onze nieuwe cliëntenraadvoorzitter van Gelre ziekenhuizen.

  Apeldoorn en Zutphen 4 uur

 • ANIOS Cardiologie

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Cardiologie? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 24 tot 38 uur

 • Endoscopie Verpleegkundige (i.o.)

  Ben jij endoscopieverpleegkundige of bereid om de opleiding te gaan volgen, voortdurend op zoek naar verbetering en een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn en Zutphen 32 uur

 • IC verpleegkundige

  Ben jij IC-verpleegkundige en wil je werken in een ziekenhuis waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou! Ook dan komen we graag met je in contact!

  Apeldoorn en Zutphen 24 tot 36 uur

 • Oogarts

  De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. zoekt per direct voor haar vakgroep oogheelkunde, een oogarts (0,8-1.0 fte).

  Apeldoorn en Zutphen 0,8 - 1fte

 • Anesthesiemedewerker/Praktijkopleider

  Ben jij anesthesiemedewerker/praktijkopleider en wil jij meer ruimte om jezelf te ontwikkelen? Of zoek je meer uitdaging in een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder! Ter versterking van onze afdeling OK zijn wij op zoek naar een CZO-gediplomeerd anesthesiemedewerker/praktijkopleider. Wil jij werken in een ziekenhuis dat voorloper is op het gebied van sedatie? Ben jij enthousiast en sterk in samenwerken? Dan werken we graag samen met jou aan de ontwikkeling van onze afdeling. Kom ons team van professionals versterken! De sfeer is uitstekend, professioneel en collegiaal.

  Apeldoorn en Zutphen 28 tot 36 uur

 • Verpleegkundig Specialist Urologie

  Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis (STZ) waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Heb je affiniteit met het specialisme Urologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Apeldoorn en Zutphen 32 tot 38 uur

 • Stroke Verpleegkundige Neurologie

  Ben jij stroke verpleegkundige en krijg je energie door het werken op een dynamische afdeling? Lees dan snel verder!

  Apeldoorn 32 tot 36 uur

 • Psychiater Ziekenhuispsychiatrie

  Patiëntgericht, flexibel, initiatiefrijk en gericht op samenwerking binnen een multidisciplinair team. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een gemotiveerde psychiater voor onze Zorgeenheid Psychiatrie, locatie Apeldoorn.

  Apeldoorn 12 uur

 • Physician Assistant Cardiologie

  Wil jij werken in een topklinische ziekenhuis (STZ) waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Heb je affiniteit met het specialisme cardiologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Apeldoorn 32 tot 36 uur

 • ANIOS Neurologie

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Neurologie? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 38 uur

 • Interventie Laborant Radiologie

  Wegens vertrek van een collega zoeken wij een nieuwe interventie laborant. Als MBRT/MBB’er (radiodiagnostisch laborant) zorg je voor een optimale toepassing van onze beeldvormende technieken en ondersteun je de radiologen tijdens interventies. Ben jij leergierig, deel je graag je kennis én vind je het leuk om als interventielaborant een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het team en onze afdeling? Dan maken we graag kennis met je!

  Apeldoorn en Zutphen 24 tot 36 uur

 • Senior Radiodiagnostisch Laborant

  Ben jij een ervaren radiodiagnostisch laborant (MBB'er) en wil je allround werken, dan kun je bij ons gelijk aan de slag! Als MBB’er zorg je voor een optimale toepassing van onze beeldvormende technieken. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Doordat geplande onderzoeken en adhoc situaties elkaar afwisselen is geen dag hetzelfde. Samen streven we ernaar dat deze zo verloopt dat onze patiënten optimaal geholpen worden en dat we zelf met plezier kunnen werken.

  Apeldoorn en Zutphen 24 tot 36 uur

 • ANIOS Chirurgie

  Ben jij ondernemend, kritisch en enthousiast? En bovendien een teamplayer? Ben jij de ANIOS Heelkunde die wij zoeken? Solliciteer dan snel.

  Apeldoorn en Zutphen 38 uur

 • ANIOS Geriatrie

  Wil jij jezelf bekwamen in het werken als basisarts en bijdragen aan topzorg voor kwetsbare ouderen? Kom dan bij Gelre ziekenhuizen werken. Wij zijn voor de vakgroep Geriatrie binnen Gelre ziekenhuizen op zoek naar flexibele en ambitieuze arts-assistenten (ANIOS), die complexiteit niet uit de weg gaan.

  Apeldoorn 30 tot 38 uur

 • ANIOS Interne Geneeskunde

  Ben jij (binnenkort) basisarts en wil je werken op een breed georiënteerde afdeling in een topklinisch ziekenhuis (STZ), dan is een baan als ANIOS interne geneeskunde in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn de ideale opstap voor een vervolg carrière als internist, medisch specialist of huisarts in opleiding.

  Apeldoorn 38 uur

 • Traineeship beschouwende zorg (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en jezelf oriënteren of een goede basis leggen voordat je start met een medische vervolgopleiding? Wij bieden jou een maatwerk traineeship van twee jaar waarbij je gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen, in overleg samen te stellen. Wil je huisarts of SEH-arts worden? Dan is dit traineeship is de ideale voorbereiding!

  Apeldoorn 38 uur

 • Optometrist (16-20 uur per week)

  Wil je zelfstandig spreekuren draaien als optometrist? Dat kan bij Gelre ziekenhuizen! Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer.

  Apeldoorn 16 tot 20 uur

 • Optometrist (24-36 uur per week)

  Initiatief, teamgeest, zelfstandig en enthousiast, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een optometrist voor het Gelre Oogcentrum. Binnen het Oogcentrum bieden wij een baan waarin je als optometrist op hoog niveau zelfstandig kan werken in een prettige en collegiale sfeer. Als optometrist bij Gelre ziekenhuizen draai je zelfstandig optometrie-spreekuren en, wanneer je voldoende ervaring hebt, biedt je volledig zelfstandig patiëntenzorg in ons eigen Optometrisch Centrum Gelre.

  Apeldoorn 24 tot 36 uur

 • ANIOS Longziekten

  Flexibel, nauwkeurig en ambitieus. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in de arts-assistent (ANIOS) die de zorgeenheid Longziekten van Gelre Apeldoorn komt versterken.

  Apeldoorn 38 uur

 • CCU/EHH Verpleegkundige

  Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven als CCU/EHH verpleegkundige? Dan komen we graag met jou in contact!

  Apeldoorn 24 tot 36 uur

 • Traineeship Acute Zorg (ANIOS)

  Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de acute zorg? Dan zoeken wij jou!

  Apeldoorn 38 uur

 • Anesthesiemedewerker Apeldoorn

  Wil jij werken in een team waar topklinische zorg geleverd wordt, waardoor jij te maken hebt met veel uitdagingen en verantwoordelijkheden? En wil jij werken in een modern OK-complex, waar niet alleen hoogstaande zorg voor de patiënt centraal staat maar ook voor elkaar? Kom bij ons werken als Anesthesiemedewerker!

  Apeldoorn 24 tot 36 uur

 • Functioneel Beheerder Financieel

  Ben jij een ambitieuze, betrokken functioneel beheerder in de richting van financiële applicaties? Zie jij een uitdaging om in een ziekenhuisomgeving te werken, waarbij je mensen weet te verbinden en processen weet te verbeteren? Heb je affiniteit met de Zorg, IT en Financiën en lijkt het je leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Dan nodigen wij jou uit om te reageren op deze vacature!

  Apeldoorn 32 tot 36 uur

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclamecookies
Deze cookies worden enkel ingezet voor het kunnen afspelen van YouTubevideo's via onze website. Er worden dus geen gegevens verzameld voor reclamedoeleinden.

Meer weten