Keuken-assistent

Details

Houd je van werken in de keuken, heb je kennis van zaken en vind je het leuk om met voeding bezig te zijn, dan is dit misschien de baan voor jou! Wil jij met jouw werk bijdragen aan de kwaliteit van zorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen? Kom dan ons team versterken!

De Afdeling

Je komt te werken in de keuken wat onderdeel is van Facilitaire Services. Facilitaire Services is onderdeel van het overkoepelende Facilitair Bedrijf.

Het Facilitair Bedrijf  bestaat uit de Facilitaire Regieorganisatie, Facilitaire Services en externe dienstverleners die in de rol van opdrachtgever- resp. opdrachtnemer verantwoordelijk zijn voor het realiseren van álle aspecten rondom gastvrijheid, het beheren, onderhouden van gebouwen, terreinen, apparatuur en installaties (techniek), (bedrijfs)veiligheid etc.

Binnen de Facilitaire Regieorganisatie is het Bedrijfsbureau met zijn specifieke kennisgebieden, het klant- en contractmanagement en de Facilitaire Servicedesk ondergebracht.

Facilitaire Services is verantwoordelijk voor het realiseren van de afspraken die voortkomen uit de dienstverleningsovereenkomsten.

Als bedrijfsonderdeel dragen we bij aan de hoogwaardige patiëntenzorg die we in Gelre ziekenhuizen verlenen. Ook zorgen we voor een prettige omgeving voor onze bezoekers en medewerkers.

Wij werken in een hecht team met de gezamenlijke zorg voor een goeie balans tussen werk, privé en persoonlijke ontwikkeling.

Als keuken-assistent  ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor voorbereiding, bereiding, uitgifte en opslag van voeding die bestemd is voor onze patiënten.

Werkzaamheden

  • Je werkt samen met je collega’s aan de voorbereiding, bereiding en uitgifte van voeding voor onze patiënten in Apeldoorn en /of Zutphen. Hierbij heb je te maken met voeding die geschikt is voor allerlei categorieën patiënten. Zorgvuldigheid is dus een vereiste, want (dieet) voeding kan van belang zijn voor het genezingsproces van de patiënt.
  • Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het reinigen van keukenapparatuur, materialen en werkruimtes.
  • Bij de uitvoering van de werkzaamheden houdt je rekening met de eisen die gesteld worden aan de HACCP richtlijnen en hygiënisch werken ter voorkoming van voedselonveiligheid.
  • Je werkt afwisselend op de locatie in Apeldoorn of Zutphen volgens een vooraf bekend dienstrooster. Weekenden horen bij het werken in het ziekenhuis, dus ook in de keuken.

Functie eisen

  • Je beschikt over de praktijkopleiding keuken-assistent of aankomend instellingskok. Je hebt al praktijk ervaring opgedaan in een instellingskeuken of horecakeuken.
  • Belangrijk is dat je kennis hebt van de basis hygiëneregels en kennis hebt van de HACCP richtlijnen.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kunt samenwerken in een team, bent oplettend en hebt liefde voor eten en drinken.

Ons aanbod

  • Wij vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent.
  • Je komt te werken in een enthousiast team, met behulpzame collega’s en een prettige werksfeer. Wij zorgen op regelmatige momenten voor bijscholing van kennis op het gebied van HACCP en voedings- en dieetleer.
  • Een aanstelling voor onbepaalde tijd 24/32 uur. In eerste instantie wordt een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd met een proeftijd van een maand.
  • Beloning is conform CAO Ziekenhuizen.
  • Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33%, eindejaarsuitkering 8,33% en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschool abonnement kunt betalen van je bruto loon of overuren.

Organisatie

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Procedure

Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met het selectieproces.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Wessel van Hardeveld, Service manager Voeding & Textiel  Tel: 06-21646437 of Hennie Tinge, Adviseur Projecten en Planning ( kennisgebied voeding) Tel: 06-31271946

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk. De procedure sluit bij voldoende reacties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclamecookies
Deze cookies worden enkel ingezet voor het kunnen afspelen van YouTubevideo's via onze website. Er worden dus geen gegevens verzameld voor reclamedoeleinden.

Meer weten